26 / 04 / 2024

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Beyoğlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2016 Yılı Emlak, Çevre Temizlik Vergisi ve Katı Atık Ücretlerinin birinci taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs olduğunu duyurdu.




Beyoğlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2016 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile Katı Atık Ücretlerinin birinci taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs olduğunu duyurdu. Mükellefler cezalı duruma düşmemek için 31 Mayıs tarihine kadar Bademlik Temizlik İşleri Müdürlüğü Vezneleri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü (Kızılay Meydanı) Vezneleri, Fatih Sultan Caddesi Konak Camii Önü Mobil Araç Veznesi ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü Veznelerinden (TRT yanı. Yaşlı, hasta ve engelliler için özel ) Nakit veya Kredi Kartı ile ödemelerini yapabilecekler. Tüm vezneler cumartesi ve Pazar günleri de açık olacak.

TELEFON VE İNTERNET ÜZERİNDEN DE ÖDEME YAPILABİLECEK

İnternetten ödeme yapmak isteyen mükellefler de " www.beyoglu.bel.tr " adresinden 'T.C. Kimlik No ile Hızlı Tahsilat' bölümünden veya e- Devlet Kapısı üzerinden tahsilatlarını gerçekleştirebilirler. Telefonla ödeme yapmak isteyen mükellefler ise 444 0 160 numaralı telefonu arayarak ödemelerini yapabilecekler.

HASTA VE ENGELLİLERE EVDE ÖDEME İMKÂNI

Ödeme noktalarına gitme imkanı olmayan hasta ve engelli vatandaşlar da 444 0 160 no lu telefonu arayarak evlerine ve ya işyerlerine seyyar vezne talebinde bulunabilecekler. Talep doğrultusunda verilen adrese giden görevliler tablet üzerinden ödemeleri gerçekleştirebilecek.



Beyoğlu Belediyesi



Geri Dön