29 / 03 / 2024

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.



İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada emlak vergi  borcu olan vatandaşlara uyarıda bulundu. Beyoğlu Belediyesi'nde yer alan habere göre; yazılı açıklamada belediye 7256 Sayılı Vergi Affı çerçevesinde son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlattı.

Beyoğlu Belediyesi nden emlak vergisi için uyarı!

Beyoğlu Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Her yıl iki taksit halinde ödenen Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ikinci taksit ödeme süresi, 30 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 17.00’de sona eriyor. Beyoğlu’nda vatandaşların Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerini kolayca yapabilmeleri için online ödeme başta olmak üzere bir çok farklı yöntem bulunuyor.  Vatandaşlar ödemelerini Kasımpaşa Zabıta Müdürlüğü, Bademlik Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fatih Sultan Caddesi Konak Camii önünde bulunan ödeme noktaları aracılığıyla yapabilecekleri gibi, Covid 19 salgını nedeniyle hiçbir ödeme noktasına uğramadan Beyoğlu Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden ‘Hızlı Tahsilat’ sekmesini tıklayarak TC Kimlik No ile kolayca online olarak da yapabilirler."

Yüreğir Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

 


Geri Dön