25 / 04 / 2024

Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu!

Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu!

Özellikle Konut Projelerinde; geliştirme, pazarlama ve satış süreçlerinde profesyonel danışmanlık desteği alarak ilerlemeyi tercih eden inşaat ve gayrimenkul firmalarının sayısı giderek artıyor. Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu.



İnşaat ve gayrimenkul firmalarına sunduğu geniş kapsamlı hizmet seçenekleriyle “sektörel çözüm platformu” haline gelen RESICON’un müşterileri arasına Beyoğlu Grup’ta katıldı.

 Beyoğlu Grup’a geliştirmekte olduğu Ispartakule bölgesindeki yeni projesinde pazarlama ve satış danışmanlığı hizmetlerini “RESICON” verecek.

 

Konut sektöründe tüketici beklentilerine göre hazırlanmış, fark edilebilir projeler üreterek karlı ve ideal sürede satabilmek, rekabetin daha da çetin hale geldiği günümüz piyasasında oldukça önemli hale geldi. Bu nedenle; daha proje ve konsept geliştirme sürecinden başlayarak, pazarlama ve satış stratejisi, iletişim dili, reklam süreç yönetimi, satış ekibi yönetimi ve müşteri hizmetleri gibi kademelerde profesyonel danışman desteği almaya başlayan firmaların sayısı giderek artıyor. Firmalar böylece işi uzmanına emanet ederek kazanmış oldukları zamanı inşaat üretim süreçlerine daha fazla yoğunlaşarak değerlendirebiliyor.  


Bu anlamda; inşaat ve gayrimenkul firmalarına bu alanda kapsamlı çözüm seçenekleri sunan RESICON’un, “Proje ve Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmeti” ve “Proje Pazarlama ve Satış Danışmanlık Hizmeti” vermeye başladığı firmalar arasına Beyoğlu Grup’ta katıldı. 


Şirketin İstanbul’da Ispartakule bölgesinde geliştirmekte olduğu yeni projesine  “Proje ve Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmeti” ve “Proje Pazarlama ve Satış Danışmanlık Hizmeti” verecek olan RESICON’un Proje Geliştirme, Pazarlama, Satış Danışmanlığı verdiği müşterileri arasında Torunlar GYO ve NEF gibi sektörün önemli Gayrimenkul Geliştirme firmaları da yer alıyor. 



RESICON CEO’su Aybars Kızılsencer;  RESICON ortaklarının RESICON kurulumundan önce profesyonel olarak çalıştığı Soyak, Zorlu Gayrimenkul, Eroğlu ve Makro İnşaat gibi önemli firmalarda; proje geliştirme, pazarlama ve satış disiplinlerinde dahil oldukları projelerden edindikleri yaklaşık on iki yıllık kişisel deneyim ve tecrübelerini en itinalı biçimde yeni projelere aşağıda belirtilen iki ana “Proje ve Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmeti” ve “Proje Pazarlama ve Satış Danışmanlık Hizmeti” Hizmet Kapsamında entegre ettiklerini belirtti;



Proje ve Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmeti:


Tasarım Kriterlerinin Gözden Geçirilmesi ve gerektiğinde Proje Briefinin Hazırlanması

Konut/Ofis Tipoloji ve tip bazında m² Dağılımının Oluşturulması

Vaziyet Planı, Kat Planı ve Daire Planı Optimizasyon Kontrolünün Yapılması

Ortak Sosyal Donatı, Otopark ve Rekreasyon Alanlarını İncelenmesi ve Önerilerin Yapılması

Projedeki Harici Ticari Alanların (mağaza/dükkân karması) Dağılım Önerilerinin Yapılması

“Olmazsa-Olmazlar” ve “Farklılaşma” Kriterlerinin Belirlenmesi


Proje Pazarlama ve Satış Danışmanlık Hizmeti:


Pazarlama İletişim Takvimi Çalışmalarının Oluşturulması ve Önerilmesi

Proje Pazarlama Briefinin Hazırlanması ve Reklam Ajansı ile Paylaşımı

Proje Lansman Reklam Kampanyası Çalışmalarının Reklam Ajansı ile Yönlendirilmesi

Satış Ofisi ve Örnek Daire Oluşturma Çalışmalarının Yönlendirilmesi

Medya Planı Oluşturma ve Satın Alma Çalışmalarının Öneri Geliştirilmesi

Proje Basın Lansmanı/Toplantısı Çalışmalarının PR Ajansı ile Planlanmasının Yönlendirilmesi

Satış Hedef ve Satış Stratejisi Senaryosunun Oluşturulması ve Önerilmesi

Pazar-Piyasa Fiyat Analizi Çalışmalarının Hazırlanması 

Proje Satışa Çıkış Fiyatının Belirlenmesi ve Şerefiyelendirme Çalışmaların Yapılması

Fiyat Artış-Zam Karar Politikalarının Oluşturulması ve Yönlendirilmesi



Geri Dön