28 / 03 / 2024

Aybars Kızılsencer kimdir

Aybars Kızılsencer kimdir

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı. Aybars Kızılsencer, "Geliştirdiğimiz CRM veritabanı sistemiyle satış alanında rakiplerimizden ayrılıyoruz" dedi.

Aybars Kızılsencer: 2014'le ilgili çok kötümser değilim!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Resicon CEO'su Aybars Kızılsencer konuşmasında 2014'le ilgili kötümser olmadığını dile getirdi.

Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu!

Özellikle Konut Projelerinde; geliştirme, pazarlama ve satış süreçlerinde profesyonel danışmanlık desteği alarak ilerlemeyi tercih eden inşaat ve gayrimenkul firmalarının sayısı giderek artıyor. Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu.

Resicon Gayrimenkul Finanskent 2, Nef 03 ve Nef 12'ye hizmet verecek!

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Torunlar GYO projesi olan Finanskent 2, Nef 03 Kağıthane ve Nef 12 Merter projelerine danışmanlık hizmeti vermeye başladı...

Aybars Kızılsencer kimdir?

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Aybars Kızılsencer Resicon Gayrimenkul Danışmanlık'ı kurdu!

Aybars Kızılsencer, Türkiye’de hızla büyüyen gayrimenkul pazarına özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek amacıyla “RESICON” markası altında danışmanlık şirketini kurdu...

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Burak Süzülmüş kimdir?

Burak Süzülmüş, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Burak Süzülmüş kimdir? Burak Süzülmüş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Turgut Özçin kimdir?

İç Mimar Turgut Özçin kimdir? İç Mimar Turgut Özçin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Özçin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Turgut Özçin...

Resicon konut satışında CRM veritabanı uygulaması başlattı!

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı. Aybars Kızılsencer, "Geliştirdiğimiz CRM veritabanı sistemiyle satış alanında rakiplerimizden ayrılıyoruz" dedi.

Deniz Kızık kimdir?

Mimar Deniz Kızık kimdir? Mimar Deniz Kızık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Deniz Kızık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Deniz Kızık...

Mehmet Kızıldaş kimdir?

Malatya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş kimdir? Mehmet Kızıldaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Kızıldaş, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Kızıldaş...

Şükrü Kızılot kimdir?

Sinpaş GYO’da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Şükrü Kızılot kimdir? Prof. Dr. Şükrü Kızılot, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şükrü Kızılot'un biyografisi..

Hasan Sözüneri kimdir?

Mimar Hasan Sözüneri kimdir? Mimar Hasan Sözüneri bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Sözüneri, Sözüneri Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Hasan Sözüneri 'nin biyografisi..

Fatih Özçelik kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Müdürü Fatih Özçelik kimdir? 2014 yılı Ağustos ayında Kamulaştırma Müdürlüğü’ne Müdür olarak atanan Fatih Özçelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Oktar Kızılsencer Burçelik Bursa Çelik yönetim kurulu üyesi oldu!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Oktar Kızılsencer Burçelik Bursa Çelik yönetim kurulu üyesi oldu.

Gizay Özüm kimdir?

Mimar Gizay Özüm kimdir? Mimar Gizay Özüm, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gizay Özüm, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gizay Özüm...

Aybars Kızılsencer kimdir Haberi

Aybars Kızılsencer kimdir

Grup, konut, toplu konut, ev-ofis ve rezidanslar olmak üzere her nevi konut içerikli gayrimenkul projelerine, "Proje ve Konsept Geliştirme Hizmeti", "Proje Satış ve Satış Yönetimi Hizmeti", "Proje Pazarlama ve İletişim Hizmeti", "Satış Sonrası Müşteri İlişkileri Yönetim Hizmeti", vermek üzere işbirliği yaptılar. 


CRM VERİTABANI UYGULAMASI 


Grup yetkilileri işbirliği kapsamında oluşturdukları "Tam Kapsamlı Mülk Pazarlama ve Satış Modeli" ile konut satışında yeni bir dönemi başlattıklarını ifade ediyor. 


Resicon ve Kuzeybatı işbirliğine Beyoğlu Grup, Torkam İnşaat, Nef, Torunlar GY'O ve Özak GYO'nun da katıldığını belirten Resicon CEO'su Aybars Kızılsencer, "Rekabetin yükseldiği gayrimenkul sektöründe konut pazarlama ve satışının da zorlaştığını gözlüyoruz. Biz grup olarak Ay geliştirdiğimiz modelle farklı bir yol geliştirdik. Geliştirdiğimiz CRM veritabanı sistemiyle de satış alanında rakiplerimizden ayrılıyoruz" dedi. 


Yeni...