28 / 03 / 2024

Aybars Kızılsencer kim

Aybars Kızılsencer kim

Özellikle Konut Projelerinde; geliştirme, pazarlama ve satış süreçlerinde profesyonel danışmanlık desteği alarak ilerlemeyi tercih eden inşaat ve gayrimenkul firmalarının sayısı giderek artıyor. Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu.

Resicon Gayrimenkul Finanskent 2, Nef 03 ve Nef 12'ye hizmet verecek!

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Torunlar GYO projesi olan Finanskent 2, Nef 03 Kağıthane ve Nef 12 Merter projelerine danışmanlık hizmeti vermeye başladı...

Aybars Kızılsencer kimdir?

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Aybars Kızılsencer Resicon Gayrimenkul Danışmanlık'ı kurdu!

Aybars Kızılsencer, Türkiye’de hızla büyüyen gayrimenkul pazarına özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek amacıyla “RESICON” markası altında danışmanlık şirketini kurdu...

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Resicon konut satışında CRM veritabanı uygulaması başlattı!

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı. Aybars Kızılsencer, "Geliştirdiğimiz CRM veritabanı sistemiyle satış alanında rakiplerimizden ayrılıyoruz" dedi.

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Oktar Kızılsencer Burçelik Bursa Çelik yönetim kurulu üyesi oldu!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Oktar Kızılsencer Burçelik Bursa Çelik yönetim kurulu üyesi oldu.

Aybars Kızılsencer: 2014'le ilgili çok kötümser değilim!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Resicon CEO'su Aybars Kızılsencer konuşmasında 2014'le ilgili kötümser olmadığını dile getirdi.

Yabancı yatırımcılar yazın oturma amaçlı evlere ilgi gösteriyor!

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Şirketi CEO'su Aybars Kızılsencer, Körfez'deki yabancı yatırımcıların Dubai fuarında Türkiye stantlarında ilgilendikleri projelerin özellikle 'yazın oturmak' amaçlı olanlara olduğunu belirtti..

Aybars Kızılsencer kimdir?

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Aybars Kızılsencer Resicon Gayrimenkul Danışmanlık'ı kurdu!

Aybars Kızılsencer, Türkiye’de hızla büyüyen gayrimenkul pazarına özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek amacıyla “RESICON” markası altında danışmanlık şirketini kurdu...

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi, Aybars Kızılsencer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu

Aybars Kızılsencer: Eroğlu Gayrimenkul konutlarını son teknoloji ile donatıyor!

Eroğlu Gayrimenkul, gerçekleştirdiği projelerde fiber optik kablo kullanarak iletişim altyapısını yükseltiyor. Sektörün önde gelen kurumları ile bu yönde protokoller imzalayan Eroğlu Gayrimenkul, proje sakinlerine yüksek hızda internet ve IP TV hizmeti sa

Kızılay, Yalovadaki hastane binalarını huzurevi yapacak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Yalova Ruh Sağlığı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi binalarının huzurevine dönüşümü ile ilgili olarak tadilat, tefrişat, mefruşat ve demirbaşlar alımı işleri yaptıracak

Okan Bayülgen'den kızına The Bosphorus'ta 5 yıldızlı parti!

Ünlü şovmen, 2 yaşını dolduran kızı İstanbul için ultralüks bir doğum günü partisi düzenledi. Bayülgen'in İstanbul'un en güzel manzarasında hazırladığı partide bir tek kuş sütü eksikti

Donald Trump'ın kızı İvanka Trump, İstanbul'a gelecek!

Emlak kraliçesi İvanka Trump, D Yapı'nın Mecidiyeköy'de inşa ettiği Trump Towers'ın açılışını yapmak için İstanbul'a gelecek. Donald Trump'ın bir dönem mankenlik yapan kızı İvanka Trump, gittiği her yerde ilgi odağı haline geliyor

Aybars Kızılsencer kim Haberi

Aybars Kızılsencer kim

İnşaat ve gayrimenkul firmalarına sunduğu geniş kapsamlı hizmet seçenekleriyle “sektörel çözüm platformu” haline gelen RESICON’un müşterileri arasına Beyoğlu Grup’ta katıldı.

 Beyoğlu Grup’a geliştirmekte olduğu Ispartakule bölgesindeki yeni projesinde pazarlama ve satış danışmanlığı hizmetlerini “RESICON” verecek.

Konut sektöründe tüketici beklentilerine göre hazırlanmış, fark edilebilir projeler üreterek karlı ve ideal sürede satabilmek, rekabetin daha da çetin hale geldiği günümüz piyasasında oldukça önemli hale geldi. Bu nedenle; daha proje ve konsept geliştirme sürecinden başlayarak, pazarlama ve satış stratejisi, iletişim dili, reklam süreç yönetimi, satış ekibi yönetimi ve müşteri hizmetleri gibi kademelerde profesyonel danışman desteği almaya başlayan firmaların sayısı giderek artıyor. Firmalar böylece işi uzmanına emanet ederek kazanmış oldukları zamanı inşaat üretim süreçlerine daha fazla yoğunlaşarak değerlendirebiliyor.  


Bu anlamda; inşaat ve gayrimenkul firmalarına bu alanda...