24 / 04 / 2024

Beyoğlu Tomtom, Galataport ile uçacak!

Beyoğlu Tomtom, Galataport ile uçacak!

Beyoğlu'nun en gözde mahalleleri arasında yer alan Tomtom Mahallesi, Galataport projesiyle şahlanacak.



Beyoğlu'nun en gözde mahalleleri arasında yer alan Tomtom Mahallesi değişmeye ve dönüşmeye devam ediyor. Tomtom'da yeni projeler üreten Krea Grup, bölgenin yeni yüzüne kavuşmasında da önemli rol oynuyor. 

Bugün Tomtom Avlu'da gerçekleştirilen Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi Toplantısı'nda konuşan  Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Beyoğlu Tomtom'un Galataport projesiyle uçacağını söyledi.

Tomtom Mahallesi'nin eskiden beri zengin tüccarların olduğu bölge olduğunu söyleyen Hakan Kodal, Galataport projesi hayata geçtiğinde bu bölge ile Karaköy arasında süzgeçten geçen bir turist trafiği olacağını ve bunun da bölgeyi olumlu yönde etkileyeceğini söyledi.

Tomtom'un İstanbul'un en önemli çekim merkezi olacağını söyleyen Kodal, Tophane'deki alanın park haline dönüştürülmesiyle ve sahil kısmına Peninsula Otel'in gelmesiyle bölgenin şahlanacağını belirtti.

Kodal konuşmasına şu şekilde devam etti. "Tomtom bölgesi adeta İstiklal Caddesi gibi bir çekim alanı haline gelecek. İtalyan Konsolosluğu ve Fransız Konsolosluğu'nun da bulunduğu bu bölge turistlerin de uğrak yeri olacak. Bizim projemiz de zaten bu noktalarda ortada çıktı. Biz bu bölgeye 5 yıl önce girdik. Tomtom Kırmızı, Tomtom Gardens ve Tomtom Corners projelerini hayata geçirdik. Şu an Tomtom bölgesinde 9 bin metrekarelik bir mağaza alanı bulunuyor, biz bunu ilave 20-25 mağazayla 5 bin metrekare daha artıracağız. Tomtom Mahallesi Galataport açıldığında herkesin konuştuğu bir mahalle olacak."


Karaköy ve Tophane, Galataport'tan sonra öne çıktı!

Galataport'a Peninsula Otel geliyor!

Galataport 2020'de tamamlanacak!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön