23 / 04 / 2024

Beyoğlu'nda 1 milyon metrekarelik yeni dönüşüm çalışması!

Beyoğlu'nda 1 milyon metrekarelik yeni dönüşüm çalışması!

Beyoğlu'nun değişim sürecinde rol alan 32 büyük ölçekli yatırımcı, Beyoğlu Investors Group (BIG) adı altında bir araya geldi. Beyoğlu'nun 1 milyon metrekareden fazlasını dönüştürmek için yaptığı aktif yatırım değeri 10 milyar TL'yi buluyor.



Beyoğlu'nun değişim sürecinde rol alan 32 büyük ölçekli yatırımcı, Beyoğlu Investors Group (BIG) adı altında bir araya geldi. BIG'i oluşturan 32 yatırımcı üyenin Beyoğlu'nun l milyon metrekareden fazlasını dönüştürmek için yaptığı aktif yatırım değeri 10 milyar TL'yi buluyor. 

Bölgeye yapılan yatırımla birlikte yeni iş olanakları oluşturularak 25 bine yakın kişinin de istihdamı sağlandı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın kuruculuğunu üstlendiği BIG, 10-13 Mart'ta Cannes'da düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'e çıkarma yapmaya hazırlanıyor. 


ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLÜYOR 

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, BIG içerisindeki şirketlerin yaptığı yatırımlarla Karaköy, Tarlabaşı, Okmeydanı, Piyalepaşa'da dönüşümü başlattıklarını ve Beyoğlu'nda toplamda l milyon metrekareden fazla bir alanda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 


Geri Dön