28 / 03 / 2024

BeyPalas’ta 128 bin TL’ye! Son 2 konut!

BeyPalas’ta 128 bin TL’ye! Son 2 konut!

BeyPalas’ta satışı tamamlanmamış son 2 konut bulunuyor



Fiyatları 128 bin TL olarak belirlenen konutlar için nakit ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Ayrıca yüzde 20 peşinatla tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.

Atatürk Havalimanı'na 25 dakika uzaklıkta yer alan BeyPalas, Tüyap Fuar Merkezi, Metro, Migros, Bauhaus, Carrefour, Beykent Üniveristesi ve Gürpınar sahiline çok yakın bir konumda bulunuyor.

4 bin metrekare arsa üzerinde, 25 bin metrekare inşaat alanına sahip BeyPalas, 200 ev ofisten meydana geliyor.

Alanları 44, 48, 59 ve 62 metrekare olarak değişen 4 farklı tipte 1+1 konuttan oluşan proje, Şenel İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde inşa edildi.

2007 yılında temeli atılan BeyPalas’ta yaşam Şubat 2009’dan bu yana devam ediyor.

Projede kapalı otopark, vale parking, merkezi uydu sistemi, 24 saat giriş-çıkış kontrolü, resepsiyon-ofis hizmetleri, kablolu yayın, digitürk-receiver sistemine uygun altyapı ve internet altyapısı, teknik servis hizmeti, deprem algılamalı gaz kesme sistemi, her katta yangın alarm söndürme sistemi mevcut.

BeyPalas evleri üst düzeyde güvenlik sunuyor. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi onaylı zemin etütlü laboratuar kontrollü projenin her adımı Yapı Denetim Firması tarafından kontrol edilerek onaylandı.

www.senelinsaat.com.tr

[email protected]

0 212 853 87 59

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön