19 / 04 / 2024

Biaport'ta dairelerin yüzde 60'ı satıldı!

Biaport'ta dairelerin yüzde 60'ı satıldı!

Projenin 20 bin metrekarelik bir alan üzerinde 3 blok ve tam akıllı ev teknolojisiyle donatılan toplam 222 daireden oluştuğunu belirten Çelik "Biaport, Bursa'da ilkleri barındıran bir projemiz" şeklinde konuştu.




Türkiye'de ilk kez projede uygulanan Çöp Şutu hakkında bilgi veren Habibe Turfan ise sistemle birlikte yıllık 80 bin liralık kazanç sağlandığını söyledi. Turfan, şöyle devam etti: sinde evsel atık, kağıt ve plastik, metal ve cam olarak dört ayrı kısım oluşturduk. Attığınız evsel atık, aşağıda birikiyor. Kızartma yağı dökme yeri de var. Bir litre kızartma yağı 1 milyon Osman Çelik, projenin tam akıllı ev teknolojisiyle donatılan 222 daireden oluştuğunu söyledi • • zçeliksan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çelik, birçok ilki içinde barındıran Biaport Özlüce'de dairelerin yüzde 60'ının satıldığını söyledi. 


Projenin 20 bin metrekarelik bir alan üzerinde 3 blok ve tam akıllı ev teknolojisiyle donatılan toplam 222 daireden oluştuğunu belirten Çelik "Biaport, Bursa'da ilkleri barındıran bir projemiz. Türkiye'de ilk defa bina içinde çöp şutu var. 

Bu alan sayesinde ev atıklarından geri dönüşüm sağlayabiliyoruz. 14'üncü katta sosyal yaşam merkezi ve 20'nci katta yüzme havuzu bulunuyor. Evlerimizin çevresi camlardan şeffaf olarak yapıldı" diye konuştu. 


EN PRESTİJLİ PROJELERDEN


 BİRİ Biaport projesi için yaklaşık 80 milyon lira yatırım yaptığını dile getiren Çelik, Bursa'da bugüne kadar yapılmayanı yapmak ve Bursa'nın en prestijli projesini hayata geçirmek için yola çıktıklarını kaydetti. 


Bu projeden sonra site ve konut anlayışının değişeceğine inandıklarını ifade eden Çelik, Biaport'un Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kalite Belgesi'ne müracaat eden konut projesi olarak da bir ilki gerçekleştirdiğini belirtti. 


EKİMDE TESLİM EDİLECEK 


Çelik, projenin hedeflenen teslim tarihinin Ekim 2014 olduğuna işaret ederek, dairelerin yüzde 60'ınm satıldığını söyledi. Fiyatlarla ilgili de bilgi veren Çelik 3+1 dairelerin 575-675 bin lira arasında, 2+1 Terin 395-420 bin lira arasında, yüzme havuzlu dubleks dairelerin ise 1.6 milyon lira civarında satışa sunulduğunu ifade etti. 


"Kaynağında geri dönüşüm sistemi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından mecburi hale getirildi. Kaynağında ayrıştır; çöpü evinde direkt attığınız anda çöpü farklı alanlarda biriktiren ve bunu direkt geri dönüşüm sistemlerine gönderen bir sistemdir. Siz evden dışarı çıkmıyorsunuz, mutfakta veya koridorda bulunan sisteme çöpünüzü atıyorsunuz, çöp konteynerlarında birikiyor. Dört farklı tuş koyduk. Birincimetreküp suyu kirletiyor. 

Kızartma yağlarını biriktirerek yeniden ekonomiye kazandırmış oluyoruz. Biaport bunu ilk kez uyguluyor. 


Her binada olması zorunluluk haline getirildi. Kaynaştır firması olarak, bunu biz tasarladık. Tasarımından üretimine kadar Türkiye'de yapıldı. Dünyada buna benzer asansör sistemler var, farklı çöp kovalarına ayırıp gönderiyorsunuz, ancak kaynağında ayrıştırma ilk kez uygulanıyor." 


Sabah Bursa


Adres: Ertuğrul Mh. Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Özlüce / 16120 Bursa

www.biaport.com 

444 6 242



Geri Dön