28 / 03 / 2024

Bien en yeni tasarımları ile Bologna'da!

Bien en yeni tasarımları ile Bologna'da!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası , dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.



Türkiye'de dijital teknolojiyle duvar karoları üreten ilk firma olan Bien, Cersaie Fuarı’nda son teknolojiyle üretilen koleksiyonlarından örnekleri profesyoneller ile buluşturacak. Bien, 192 metrekarelik standında uluslararası sektör profesyonellerine, ödüllü ve yeni tasarımlarını tanıtacak. Firma, fuarda 100’ün üzerinde ürün çeşidini teşhir edecek.


Bien Seramik’in fuarda öne çıkaracağı ürünler ise uluslararası önemli ödüllere sahip olan Organic Vitrifiye Serisi, bu yıl tasarlanan Mineral Vitrifiye Serisi ve bu serinin yeni üretilmeye başlanan renkli lavaboları, Türkiye’de ilk Bien teknolojisi ile üretilen 20 mm kalınlıkta teknik porselen karolar, ahşap görünümlü ürünler, mat ve parlak yüzeyler olacak. 19. Holde bulunan C72 - D71 standında 4 canlı mekan hazırlayacak olan marka bu mekanlarda 60X120 ebadında Dune, 45X90 Antique Wood, 60X60 Safari ve 45X90 ebadındaki Knossos Amethyst ürünlerini kullanacak.


Organic ve Mineral

Yeni nesil organik iç hazne tasarımı, No-Rim (kanalsız) teknolojisini kullanan Organic ve Mineral farklı ve modern bir formlara sahip.


Yavaş kapanan ince kapakları ve gizli montaj özellikleri sahip bu tasarımlar Çok daha az kirleniyor ve kolay temizleniyor. Minimum 2,5 litre maksimum 4 litre su ile temizleme sağlayan bu ürün hijyen standartlarını da yükseltiyor.


20 mm’lik karolar

20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karolar çatlamaya ve kırılmaya karşı dayanıklı. Hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilen bu karoların son derece dayanıklı olmasının yanı sıra en önemli özelliklerinden biri zahmetsizce döşenebilmesi. Yalnız yere bırakılarak, yapıştırıcı, sıva, derz ve işçilik gerektirmeyen bu karolar kullanım açısından da pratik.


Antiqe Wood

Antique wood serisi ile yaşam alanlarına ahşap görünümü vaad eden Bien Seramik, aynı zamanda seramiğin kullanım avantajlarını da beraberinde sunuyor. Uzun süre dayanıklılığa sahip olan serinin farklı ebatları da mevcut. Bej ve beyaz renklerden oluşan seri evlerde, banyolarda, bahçelerde ve sosyal alanların tümünde ahşabın doğal görünümünü yansıtıyor.


Geri Dön