25 / 04 / 2024

Bilal Doğan: Şehir içi ulaşımdaki değişiklik İzmir'in sorunlarını artıracak!

Bilal Doğan: Şehir içi ulaşımdaki değişiklik İzmir'in sorunlarını artıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, belediyenin geçtiğimiz pazar günü şehir içi ulaşımda yaptığı değişiklikleri eleştirirken, "İzmir İzmir olalı böyle eziyet görmedi" diye konuştu.




Büyükşehir AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "Belediyenin şehir içi ulaşımdaki değişiklikliklerle İzmirliler eziyet üzerine eziyet çekti. Başarısız olmaları kaçınılmaz" dedi


İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, belediyenin geçtiğimiz pazar günü şehir içi ulaşımda yaptığı değişiklikleri eleştirirken, "İzmir  İzmir  olalı böyle eziyet görmedi" diye konuştu. Uygulamanın gelişigüzel, tartışılmadan, uzmanlara ve sivil toplum kuruluşlarına sorulmadan hayata geçirildiğini belirten Doğan Büyükşehir AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan,, başarısızlığın kaçınılmaz olacağını ifade etti. 


'Çekilmez hal alacak'

"Başkan Aziz Kocaoğlu, her zaman olduğu gibi 'ben yaptım oldu' mantığını uygulayarak bir başarısızlığa daha imza attı" diyen Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha önce de söylediğimiz gibi bu sorunlarla karşılaşılacağı uygulama başlamadan önce de belliydi. İzmirli hemşehrilerimiz eziyet üzerine eziyet çektiler. Bir kez durakta bekleyerek gideceği yere giden vatandaşımız bu kez aktarma yerlerinde 2-3 kat daha fazla beklemek zorunda kalmıştır. Böylece İzmirliler hız kazanmak yerine zaman kaybı yaşarken, daha çok zamanını da yolculuğa ayırmak zorunda kalmıştır." 


Şehir içi ulaşımdaki değişikliğin sebep olduğu sorunların artarak devam edeceğini vurgulayan Doğan, "Birçok İzmirli vatandaşımızın tatilde olduğu, okulların kapalı olduğu bir dönemde bile bu kadar yoğunluk varken yarın okullar açıldığında İzmir'deki bu ulaşım eziyeti daha da büyüyecek ve çekilmez bir hal alacaktır" dedi. 



Yeni Asır




Geri Dön