28 / 03 / 2024

Bilici Yatırım Gayrimenkul, halka arz yoluyla menkul kıymet ihraç edecek

Bilici Yatırım Gayrimenkul, halka arz yoluyla menkul kıymet ihraç edecek

Bilici Yatırım Gayrimenkul Tekstil, Turizm,  Enerji, İnşaat ve Sanayi ve Ticaret A.şž., halka az yoluyla 9 milyon 926 bin 680  liralık hisse senedini ihraç edecek



Bilici Yatırım Gayrimenkul Tekstil, Turizm,  Enerji, İnşaat ve Sanayi ve Ticaret A.şž., halka az yoluyla 9 milyon 926 bin 680  liralık hisse senedini ihraç edecek.
               
SPK"nın haftalık bültenine göre, Cicisan Gıda Sanayi ve Ticaret A.şž.,  bedelsiz olarak iç kaynaklardan karşılanmak üzere 2 milyon 47 bin 320 lira  tutarında hisse senedi, Unicredit Bank AG 6 milyon adet İMKB 30 Endeksine bağlı  alım ve satım varantları ihracı gerçekleştirecek.
               
Favori Dinlenme Yerleri A.şž., 55 milyon 301 bin 390,70 lira olan ödenmiş  ve çıkarılmış sermayesini 300 milyon lira, Yaprak Süt ve Besi çiftlikleri Sanayi  ve Ticaret A.şž., 6 milyon lira olan ödenmiş ve çıkarılmış sermayesini 50 milyon  liraya, Menderes Tekstil Sanayi ve Ticaret A.şž."de 184 milyon lira olan ödenmiş  veya çıkarılmış sermayesini 250 milyon liraya yükseltmek amacıyla SPK"ya  başvuruda bulundu. Menderes Tekstil ve Ticaret A.şž."nin önceki kayıtlı sermaye  tavanı 200 milyon liraydı.
               
Kurul, Burçelik Bursa çelik Döküm Sanayii A.şž."nin bedelsiz olarak iç  kaynaklardan karşılanmak üzere 7 milyon 776 bin lira tutarındaki hisse senedi  ihracı talebiyle, Akbank T.A.şž. B Tipi Franklin Templeton şžemsiye Fonunun 3  milyar lira tutarında 300 milyar adet katılma fonu ihracına ilişkin taleplerini  de kayda aldı.
AA


Geri Dön