16 / 04 / 2024

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...



Tepe Emlak Yatırım A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Bilkent Center, bu yıl 26.sı düzenlenen Avrupa’nın en saygın yarışması “European Property Awards” tarafından 2 ayrı mimari dalda ödül almaya hak kazandı.

Dizayn ve inşaat, gayrimenkulün geliştirilmesi ve sunumu, iç mekan, mimari tasarım ve pazarlama sektöründe Avrupa’nın önemli projelerini yorumlayan 80’den fazla uzmandan meydana gelen kurul, Bilkent Center’ı “Ticari Yenileme/Geliştime” ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde ödüle layık gördü.

Bilkent Center a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri nden 2 ayrı ödül!

Londra’da, The Royal Lancaster Hotel’de 24 Ekim’de yapılan ödül töreninde Tepe Emlak Genel Müdürü Hayal Olcay, Tepe Emlak Genel Müdür Yardımcısı Sema Yalçın, Bilkent Center AVM Müdürü Ayhan Aytekin ve Bilkent Center Yenileme Projesi Mimarı Abdullah Burnaz ödülleri teslim aldılar.

2019’da 20. yılını kutlayan Bilkent Center’ın yenilenme çalışması; her detayı özenle planlanarak uzun sürede tamamlandı. Planlamanın ilk adımında 2015 yılında Bilkent Station’ın açıldı. Bilkent Station ile ziyaretçilerin kendilerini rahat, keyifli ve ait hissedecekleri, tren garı görüntüsünde olan farklı ve özgün mimarisi ile Türkiye’de hiç yapılmamış alışveriş, yaşam ve gastronomi alanları tasarlandı. Özel mimarisi içerisinde zengin dünya mutfağı alternatifleri ve eğlence mekânları ile öne çıktı.

Bilkent Center renovasyonu, sürecin 2.ve son adımı oldu. Konusunda uzman mimarlar ile anlaşılarak 16.500 metrekarelik bir alanda bağımsız bölümler yapıldı ve modern, keyifli, konforlu alanlar ortaya çıkarıldı. Sektöründe öncü birçok mağaza AVM bünyesine dâhil edildi.

Bilkent Center a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri nden 2 ayrı ödül!

Ankaralıların günün telaşı içinde soluklanacakları,hem alışveriş yapıp hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri keyifli yaşam alanları yaratıldı. Bilkent Center; içten, samimi, sıcak bir mekan arayan gençlerin, ailelerin, çocukların, yaşlıların ve çalışanların kısacası toplumun her kesiminden insanın seveceği, kendini iyi hissedeceği alışveriş, yaşam ve gastronomi merkezi kavramlarını bir araya getirerek sektöre öncülü bir tarz izledi.


Geri Dön