29 / 03 / 2024

Vadistanbul'a Avrupa'dan ödül!

Vadistanbul'a Avrupa'dan ödül!

Vadistanbul Bulvar, "EPA" Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde ödüller aldı.



ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan "Bulvar" etabı uluslararası arenada bir ödül daha kazandı. Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul'un Bulvar etabı, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde; "Best Retail Architecture in Turkey, "5 star Retail Architecture in Europe" ve "Highly Commended Office Architecture" kategorilerinde AVM ve ofis alanlarıyla ödüllere layık görüldü. 


AURUPA KITASINI TEMSİL EDECEK 

Mimarisinde İki Design Mimarlık'ın imzası bulunan Vadistanbul Bulvar, kıtalararası alanda düzenlenecek "International Properties Awards" zirvesinde de Avrupa kıtasını temsil edecek. 


MARKALARI BİRARAYA GETİRECEK 

Vadistanbul'un "Bulvar" etabı alışveriş caddesiyle İstanbul'da yeni bir merkez oluşturacak. "Bulvarda oluşturulan marka karmasıyla bir cok önemli dünya markası ilk mağazalarım Vadistanbul'da hayata geçirirken, projenin içinden gecen nehir kenarında konumlandırılan yeme - icme alanlarıyla da bir ilk olacak. AVM ve alışveriş caddeleri arasında Türkiye'nin en geniş yeme - içme alanına sahip olacak Vadistanbul Bulvar'm mağazalarının %23'ü gıda bölümlerinden oluşacak. 


Vahdet Gazetesi


www.vadistanbul.com


Geri Dön