19 / 04 / 2024

Bilkent Station Ankara'da açıldı!

Bilkent Station Ankara'da açıldı!

Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden olan ve açıldığı günden bu yana başkentlilerin gözdesi olmayı başaran, Bilkent Center, yenilenen yüzü Bilkent Station'ı Ankaralılarla tanıştırdı.



Tren garı şeklinde düzenlenen mimari konsepti ve marka karması ile dikkat çeken Bilkent Station, her yaş grubuna hitap ederek Ankaralıların yaşamına renk katacak. Keyifli alışverişin, eğlenceli aktivitelerin vazgeçilmez adresi olan Bilkent Station, dünya mutfaklarından lezzetlerin yanı sıra, ünlü sanatçıları sahnesinde ağırlayacak olan mekanları ile de Ankara’nın eğlence sektörüne taze bir soluk getirecek.


Değişen müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla hayata geçirilen Bilkent Station, alışveriş merkezi tanımını genişleterek yaşam merkezi de olma hedefi ile Ankara’nın dikkat çekici projeleri arasında üst sıralarda yerini aldı.


Bilkent Station; Bis, Butcha, Big Chefs Studio, Cake Me, Deli Yengeç, Duble Döner, Midpoint, Keffçe, Pizza İl Forno, Cozhinha Cafes Fırın, Quick Wine, Şençam Köftecisi, Otantik, Very Cupcake, Coccinella, Mado, Mickeys Burger, Mickeys Cookies, Quick China, Watsons, Bun Design, Bilkent Çiçek Evi, Jolly Tur gibi sektöründe öncü markları bünyesinde barındırıyor. 



Geri Dön