25 / 04 / 2024

Bill Gates Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor!

Bill Gates Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor!

Dünyanın sayılı milyarderleri arasında yer alan ve Microsoft'un kurucusu olan Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor...



Yaklaşık bir hafta önce tatilcilerin gözdesi Bodrum’a tatile gelen dünyanın sayılı milyarderleri arasında yer alan ve Microsoft'un kurucusu olan Bill Gates Gökova, Fethiye ve Marmaris koylarını gezdikten sonra Bodrum'a geri döndü.

Bill Gates Muğla ve Aydın da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor!

3 MİLYON METREKARELİK ARAZİ ARIYOR

Cennetkoy'da bulunan Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından birinin villasında kahvaltı yapan Bill Gates Türk işi insanı ile de bol bol vakit geçirdi. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bill Gates'in Muğla ve Aydın sınırları içinde yatırım yapmak amacıyla yaklaşık olarak 3 milyon metrekarelik arazi aradığı ve Türkiye'den bazı iş insanları ve şirketlerle bu konuda görüştüğü bu sebeple de yaklaşık bir haftalık tatilini de Bodrum ve Türkiye kıyılarında sürdüreceği öne sürüldü.

Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi’ne katılmadan önce Türkiye’de tatil yapan Gates’e yakın kaynaklar ABD’nin çok okunan gazetelerinden New York Post’a konuya ilişkin açıklamalar yaptı. Kaynaklar, “Bill Gates, yüzlerce dönümlük arsa bakıyor” ifadelerini kullandı. 

Aynı kaynak, eski eşi ile birlikte 50 milyar dolarlık Bill-Melinda Gates Vakfı’nı yöneten Gates’in vakfı için “çok büyük bir sürdürülebilir tarım oluşturma” isteği bulunduğunu belirtti.

Bill Gates Trakya'dan arazi almış. Biz de alalım mı?

Bill Gates, Four Seasons otellerinin yarısını satın aldı!


Geri Dön