29 / 03 / 2024

BİM 22 Temmuz Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi

BİM 22 Temmuz Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi

BİM yeni aktüel ürün kataloğunu yayınladı. İşte BİM 22 Temmuz Cuma kataloğu ve detaylar!



BİM her hafta yeni ürün yelpazesi sunduğu aktüel ürün kataloğu ile vatandaşlara kolaylık sağlıyor. BİM marketlerine her hafta, kişisel bakımdan, temizlik ürünlerine, teknolojik ürünlerden, ev, mutfak gereçlerine, elektrikli küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün gelmektedir. BİM’in bu haftaki 22 Temmuz Cuma aktüel ürün kataloğunda olan ürünler raflardaki yerini alacak.

İşte merak edilen BİM 22 Temmuz Cuma aktüel ürün kataloğu...

22 TEMMUZ BİM KATALOĞU YAYINLANDI!

BİM marketlerinde her evin ihtiyacı olan ürünleri bulmak mümkündür. BİM her hafta yenilenen ürünleri ve uygun fiyatları ile vatandaşlara kolaylık vermeye devam ediyor. BİM yeni haftaya birbirinden uygun fiyatlı ürünlerle giriş yapıyor. BİM 22 Temmuz 2022 kataloğunda ihtiyacınız olan kişisel bakım ürünlerine kavuşabilirsiniz. Ayrıca 22 Temmuz Cuma BİM aktüel ürün kataloğunda evinize, sevdiklerinize ve kendinize gerekli olan her ürünü bulabilirsiniz.  

22 Temmuz Cuma günü için yayınlanan kataloğunu sizlerle paylaştık.

BİM 22 TEMMUZ CUMA AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞUNDA HANGİ ÜRÜNLERE YER VERDİ?

BİM 22 Temmuz Cuma aktüel ürün kataloğunda teknolojik ürünler, ev ürünlerini uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Mutfağınızın vazgeçilmezlerinden tencere, tava ve daha pek çok gerekli ürüne BİM 22 Temmuz Cuma aktüel ürün kataloğunda sizleri bekliyor.

İşte 22 Temmuz Cuma BİM aktüel ürün kataloğuna dair detaylar...


Geri Dön