28 / 03 / 2024

Binance 2021'de 20 milyar dolar gelir elde etti!

Binance 2021'de 20 milyar dolar gelir elde etti!

Binance'in kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao, servetine servet kattı. Peki en büyük kripto borsalarından olan Binance, dünyadaki düzenleyicilerle uzlaşabilecek mi? Changpeng Zhao'nun serveti ne kadar oldu? İşte Binance ile ilgili merak edilen her şey...



Abu Dabi'de şehir merkezinden yaklaşık 30 dakika uzaklıkta bulunan Yas Adası, her yıl prensleri, film yıldızlarını ve dünyaca ünlü sporcuları partide ağırlıyor. Bloomberg'de yer alan habere göre; Binance'in kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao, Binance borsasını ülkeye getirmek için istekli olan Abu Dabi'de kraliyet ailesiyle buluştu. Dubai'de bir daire tutan ve dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa'nın yakınında ve şehrin Palm Jumeirah adasında akşam yemekleri veren Changpeng Zhao, ülkedeki gelişen kripto para piyasasında önde gelen kişilerden oldu.

Binance 2021 de 20 milyar dolar gelir elde etti!

44 yaşında olan Zhao'nun Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre net serveti 96 milyar dolar. Bloomberg, Asya'nın en zengin insanı Mukesh Ambani'yi aşan ve Mark Zuckerberg ile Google'ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin gibi teknoloji devlerine rakip olan Zhao'nun servetini ilk kez paylaştı. Servet tahmini, Bitcoin ve şirketinin kendi tokenini içeren kişisel kripto varlıklarını hesaba katmadığı için Zhao'nun serveti önemli ölçüde daha büyük olabilir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön