23 / 04 / 2024

Binance'de işlemler normale döndü!

Binance'de işlemler normale döndü!

Son zamanların gündemden düşmeyen konuları arasında yer alan Kripto para borsası Binance'de işlemler normale döndü...



Son zamanların gündemden düşmeyen konuları arasında yer alan Kripto para borsası Binance işlemlerle ilgili bir açıklama yayınladı. Binance tarafından yayınlanan açıklamada işlemlerin normale döndüğü bildirildi.

Binance de işlemler normale döndü!

Binance Türkiye'nin açıklaması şu şekilde:

"Kripto para borsalarındaki ani oluşan hareketlilik ve bundan dolayı yaşanan ağ yoğunluğu sebebiyle Ethereum ağı çekme işlemlerimiz 1 saatlik bir aranın ardından tekrar normale dönmüştür. Yaşanan sorunun Binance'in ağlarıyla hiçbir ilgisi olmadığını, volatilite kaynaklı yoğunluğun ağda sıkışmaya yol açtığını, sorunun kısa sürede düzeldiğini bildirmek isteriz. Borsamızda işlemlerimiz normal olarak devam etmektedir. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına değerlendirmenize sunarız."

Kripto para borsalarında deprem!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön