29 / 03 / 2024

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapı ve uyuşturucu madde kullananların meskeni haline gelen metruk binaların yıkımı devam ediyor.



Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez ilçede yer alan ve zaman zaman içinde uyuşturucu madde kullanıldığı ihbar edilen metruk binaların yıkımı sürüyor.

Doğru Haber'de yer alan habere göre; Merkez Yeni Mahalle’de bulunan bir metruk yapı, Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri tarafından gerçekleşen çalışmalar sonrasında kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Yine merkez İnalı Mahallesi’nde yer alan kaçak yapı Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce yıkılırken, yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: "Kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında Zabıta Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan ortak çalışma neticesinde belirlenen kaçak yapılara müdahale edildi. Kaçak yapılaşmaya yönelik denetimler aralıksız sürdürülecek, usule uygun olmayan tüm yapılar tespit edildikçe yıkılacak."
 


Geri Dön