26 / 04 / 2024

Binlerce vatandaş mağdur olmuştu! Asgari ücret ve EYT'den sonra sırada o kesim var 

Binlerce vatandaş mağdur olmuştu! Asgari ücret ve EYT'den sonra sırada o kesim var 

Asgari ücret ile EYT probleminden sonra sırada o kesim bulunuyor. Sigorta süreleri nedeniyle harekete geçen staj mağdurları da borçlanma imkanı talep etmekte. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...



Çalışma Bakanlığının bir numaralı gündem maddesi olan EYT hakkında son dakika haberleri gelmeye sürüyor. EYT ile ilgili tüm düzenlemelerin en geç Ocak ayında bitmesi ve meclise gelmesi beklenmekte. Daha sonraki detayları da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı tahmin ediliyor. Staj mağdurları da harekete geçildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön