25 / 04 / 2024

Bio İstanbul daire fiyatları!

 Bio İstanbul daire fiyatları!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

2 milyar dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilen Bio İstanbul daire fiyatları bilgisine göre projedeki dairelerin metrekaresi 4 bin 100 TL'den başlıyor...




Bio İstanbul, İstanbul'un Başakşehir bölgesinde yer alıyor. Bio City Company tarafından hayata geçirilecek olan  Bio İstanbul  daire fiyatları konusunda dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 100 lira olarak belirtiliyor. 


İçerisindeki 80 dairenin satışının başladığı Bio İstanbul projesi 2 milyar dolarlık yatırım tutarı ile hayata geçiriliyor. Bio İstanbul daire fiyatları 'nin ayrıntıları şöyle; 


Bio İstanbul daire fiyatları: 


Bio İstanbul daire fiyatları 'na göre daireler minimum 4 bin 100 TL'den başlayan metrekare birim fiyatları ile satılıyor. Bio İstanbul daire fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi için projeye 0532 111 22 46 numaralı satış ofisi telefonundan ulaşabilirsiniz.



Dairelerin dışında ofis ve ticari alanlarında mevcut olduğu Bio İstanbul projesinde Çocuk hastanesi ve Ar-Ge birimleri de yer alıyor. Bio İstanbul projesi aynı zamanda Türkiye'nin ilk biomedikal bilim parkı olacak. 


Projede eczane, kuaför, çocuk havuzları, futbol sahaları, basketbol sahaları, tenis kortları, sanat merkezi, sinema salonları, alışveriş alanları, restoranlar, kafeler ve bankamatikler bulunacak.



Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön