19 / 04 / 2024

Bir kripto para şirketi daha battı! Yatırımcılar tedirgin

Bir kripto para şirketi daha battı! Yatırımcılar tedirgin

Kripto varlık şirketi Genesis'in kredi birimi ABD'de iflas korumaya başvuruda bulundu. İşte kripto para dünyasını yakından ilgilendiren haberin detaylar...



Genesis’in kredi birimi ABD’de iflas koruma başvurusu yaptı. Genesis böylece kripto piyasalarındaki çöküşle beraber iflas başvurusunda bulunan kripto alım satım platformu FTX ve kripto kredi şirketi BlockFi’ye katılmış oldu.

FTX’in iflasıyla sektördeki diğer şirketlerin de iflas edebileceğine yönelik endişelerin yaşanmasından sonra Genesis Global Capital 16 Kasım’da müşterilerine itfa ödemelerini durdurmuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön