26 / 04 / 2024

Bir Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bir Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Görkem Işıkçı tarafından Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Bir Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Işıkçı tarafından kuruldu.

Bir Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MIMARLIK -Sirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiligi ve ilgili resmi kurumlardanher türlü insaat ve iskan ruhsat islemleri yapmak. Çizmis oldugu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dısı proje yarısmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dısından almıs oldugu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya baska bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliginin yapılabilecegi isler ve Lisanslı Harita ve Kadastro......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön