25 / 04 / 2024

Birevim 23. şubesini Elazığ’da açıyor!

Birevim 23. şubesini Elazığ’da açıyor!

‘Herkesin bir evi olsun’ sloganıyla yola çıkan Birevim, 23. şubesini Elazığ’a açtı.Birevim, 2017 yılını Diyarbakır, Antalya ve Erzurum şubelerini de açarak 26 şubeyle kapatmayı amaçlıyor...



Türkiye’nin her bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerleyen, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle ev satın almada yenilikçi çözümler sunan Birevim, 23. şubesini Elazığ’a açtı. Alanında uzman 8 kişilik bir ekiple bölgeye hizmet vermeyi hedefleyen Birevim, 2017 yılını 26 şubeyle bitirmeyi öngörüyor. 

 

‘Herkesin bir evi olsun’ sloganıyla yola çıkan Birevim, faizsiz, kredisiz, vade farksız, kendine özgü tescilli yöntemleriyle müşterilerinin yüzünü güldürürken şube ağını da her geçen gün genişletmeye devam ediyor.

 

2017 yılını Diyarbakır, Antalya ve Erzurum şubelerini de açarak 26 şubeyle kapatmayı amaçlayan Birevim, bölgenin kalkınmasında da önemli bir rol üstleniyor. 8 kişilik bir ekiple Elazığ dışında Tunceli ve Bingöl’de de hizmet vermeyi amaçlayan Birevim, her ay ortalama Türkiye genelinden 20 bin civarında başvuru kabul ediyor. 

 

Her ay müşterilerinin istek ve beklentilerine göre şekillendirdiği kampanyalarıyla ve sürekli geliştirdiği yöntemlerle sektördeki yerini gün geçtikçe sağlamlaştıran Birevim, ev sahibi olmak isteyen ailelerin mutluluklarına ortak oluyor.


 


Geri Dön