25 / 04 / 2024

Birevim

Birevim

Evim şirketlerinden Birevim üzerinden kredi çeken bir vatandaş kendisinden “Çalışma bedeli” adı altında alınan yaklaşık 15 bin lira için Tüketici Hakem Heyeti’nin kapısını çaldı. Vatandaşı hem heyet hem de şirketin itirazı üzerine başvurulan mahkeme haklı buldu. 

Türkiye'de ev sahibi olmak isteyenlerin sayısı artıyor!

Bireylerin yüzde 60,4'ü oturduğu evin sahibiyken, istatistiklere göre, Türkiye'de 5 milyon aile ev sahibi olmak istiyor...

Birevim’den Elazığ’da spor kulüplerine can suyu!

Birevim, Elazığspor ile Elazığ’ın alt küme takımlarından Kovancılarspor ve Paluspor'la ana sponsorlukta anlaştı...

Birevim'de uygun taksitlerle faizsiz ev sahibi olunabiliyor!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Birevim modeliyle hem uygun taksitlerle alırken hem de hiç faiz veya vade farkı ödenmediğini anlattı..

Birevim bütün çalışanlarına her ay 555 TL ek ödeme yapacak!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yüksek faiz ve enflasyonun vatandaşların belini büktüğü bir dönemde, bütün çalışanlarına her ay 555 TL ek ödeme yapacak. Ayrıca yılbaşında da zam yapılacak...

Birevim 23. şubesini Elazığ’da açıyor!

‘Herkesin bir evi olsun’ sloganıyla yola çıkan Birevim, 23. şubesini Elazığ’a açtı.Birevim, 2017 yılını Diyarbakır, Antalya ve Erzurum şubelerini de açarak 26 şubeyle kapatmayı amaçlıyor...

Birevim’den yıl sonuna kadar 10 yeni şube!

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim, yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor.

Birevim'e Altın Kalite Ödülü!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörler ödüllendirildi.  

Nasıl ev sahibi olmak istersiniz?

İnsanlar ev sahibi olmak ister. Küçük küçük taksitler ödemek, peşinat vermemek, ara ödeme yapmamak ister. Beğendiği evi almak ister. Mümkünse hemen kiradan kurtulup kendi evine taşınıp daha konforlu bir hayat yaşamak ister…

Faizsiz gayrimenkul sektörü neydi, ne oldu?

Faizsiz gayrimenkul sektörü neydi, ne oldu? Peki, markalar bu isteklere cevap verme noktasında ne durumda? Birevim’e göre; sektörün Birevim’den öncesi ve sonrası var.

Birevim Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açacak!

15 farklı noktada müşterileriyle buluşan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açmayı planlıyor.

Birevim 3 yeni şube açmaya hazırlanıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle Türkiye’nin farklı noktalarındaki takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Konya, Kayseri ve Gaziantep’te şube açmak için kolları sıvayan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerliyor.

Birevim'den ev alanlara kolay ödeme tavsiyeleri!

Ev sahibi olmak aslında iyi yönetilmesi gereken bir süreçtir. Ev alma sürecinde taksitlerinizi kolaylıkla ödemeniz için gelin Birevim’e kulak verin.

Konut alanlara kolay ödeme önerileri!

Ev alma sürecinde taksitlerinizi kolaylıkla ödemeniz için gelin Birevim’e kulak verin. İşte konut alanlara kolay ödeme önerileri..

Kiracılar için artık ev sahibi olma vakti!

Çoğunlukla orta ve alt gelir grubunda bulunan bu 8,5 milyon hanenin peşin para ile ya da kredi kullanarak ev sahibi olabilmesi çok zor. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, kiracıların ev sahibi olmaları için yoğun olarak çalıştıklarını ifade etti.

Bina kimlik sistemi sayesinde daha güvenli konutlar yapılacak!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, Enerji Kimlik Belgesinin ardından Deprem Kimlik Belgesi uygulamasının da hayata geçirilmesi ile daha güvenli bir yaşam alanlarının sunulacağını açıkladı.

Büyükşehirlerde kira bedeli asgari ücretin 1,5 katına çıktı!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, kasım ayı verilerine göre büyükşehirlerde kira bedelinin asgari ücretin 1,5 katına çıktığını söyledi.

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Deprem yönetmeliğine ''Deprem kimlik belgesi'' eklenmeli!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, deprem felaketlerinin açtığı yaraları en aza indirgemek için son deprem yönetmeliğine “Deprem Kimlik Belgesi”nin eklenmesi gerektiğini söyledi.

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Veysel Mert'ten BDDK ve Birevim davasına ilişkin açıklama!

Birevim ortaklarından Veysel Mert, emlakkulisi.com'a özel BDDK ve Birevim aleyhindeki davaya ilişkin değerlendiremelerde bulundu.

Evim şirketlerine işi düşenler dikkat o parayı geri alabilirsiniz! Mahkeme emsal karar verdi

Evim şirketlerinden Birevim üzerinden kredi çeken bir vatandaş kendisinden “Çalışma bedeli” adı altında alınan yaklaşık 15 bin lira için Tüketici Hakem Heyeti’nin kapısını çaldı. Vatandaşı hem heyet hem de şirketin itirazı üzerine başvurulan mahkeme haklı buldu. 

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

Birevim Kasım ayı kampanyası başladı!

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim'in Kasım ayı kampanyası başladı...

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

Birevim Haberi

Birevim

Diyarbakır 2. Tüketici Mahkemesi, ev almak için özel şirketlerden kredi çeken vatandaşlardan ‘çalışma bedeli tutarı’ adı altında alınan ücret ile ilgili emsal bir karar verdi.

Sputnik'ten Sertaç Kayar'ın geçtiği habere göre Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Org. Paz. Ve Tic. As. Diyarbakır Subesi’nden 120 bin lira kredi almak için sözleşme imzalayan bir vatandaştan çalışma bedeli adı altında toplamda 14.280 lira ücret talep edildi.

Ücretin 8.800 lirasını ödeyen vatandaş söz konusu ücret yüksek geldiği için avukatıyla birlikte Diyarbakır Tuketici Hakem Heyeti’ne başvuruda bulundu. Heyet, çalışma bedeli tutarı adı altında alınan 14.280 liranın tamamının iadesine karar verdi. Heyetin bu kararına karşı şirket ise konuyu mahkemeye taşıdı.
 

Davaya bakan Av. Bircan Sencar, söz konusu süreç ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Müvekkilim Birevim’e gidiyor ve buradan 120...