26 / 04 / 2024

Birevim’den yıl sonuna kadar 10 yeni şube!

Birevim’den yıl sonuna kadar 10 yeni şube!

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim, yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor.



Birevim, şube ağını her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Faizsiz, kredisiz, vade farksız, kendine özgü tescilli yöntemleriyle müşterilerinin yüzünü güldürürken Birevim, 'Herkesin bir evi olsun' hedefiyle yola çıktı.

Birevim, Erzurum,Samsun,  Adana  ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim; yılsonuna kadar 10 yeni şube daha açarak şube sayısını 25 yükseltmeyi hedefliyor.

 

Her ay 20 bin yeni başvuru…

 

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Her ay 20 bin civarı olan yeni başvurudan 4 bin ailemizi şubelerimizde ağırlıyoruz. Bu 4 bin kişiden ortalama 400 kişi, ev ve araba sahibi olmak için sözleşme imzalıyorlar. Diğer 3500 kişiyle ise sürekli irtibat halindeyiz. Düzenli olarak arıyor, Birevim’in yeniliklerinden bahsediyoruz. Çünkü görüşmede kaldığımız insanların büyük kısmı ilerleyen dönemlerde müşterimiz olabiliyor. Bir ay içerisinde eski aylardan görüşüp değerlendirip karar verenlerle birlikte toplam 750 kişi ile sözleşme imzalıyoruz” dedi. Çiftçi, faiz, vade farkı, kira yardımı gibi ek maliyetlerin de Birevim’de olmadığını söyledi.


Birevim avantajları

  1. Birevim’de evinizi diğer taksitli ev alma yöntemlerinin tamamından daha ucuza mal edersiniz.
  2. Birevim’de borcunuz olması gerekenden çok daha kısa sürede biter. Örneğin; 120 ay taksitle ev almak istediğinizde evinizi ilk ay alırsanız borcunuz Birevim’in sunduğu özel avantaj sayesinde 81 ayda bitirebilirsiniz.
  3.  Birevim’de ev alma sıranız geldiğinde gereksiz yere bekletilmezsiniz.
  4. Ve diğer taksitli ev alma yöntemlerine kıyasla Birevim ile daha kısa sürede ev sahibi olursunuz

 


Geri Dön