24 / 04 / 2024

Birevim şubeleri

Birevim şubeleri

Şikayetvar.com, özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yön veren Birevim'i ödüllendirdi.

Birevim her ay 400 kişiye tapu teslim etmeyi hedefliyor!

Birevim, 2018'in son aylarında aylık 400 kişiye tapu teslim etmek için planlamasını revize ederek, yıl sonunda 15 binin üzerinde yeni müşteriyi yöntemlerine dahil etmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Birevim 23. şubesini Elazığ’da açıyor!

‘Herkesin bir evi olsun’ sloganıyla yola çıkan Birevim, 23. şubesini Elazığ’a açtı.Birevim, 2017 yılını Diyarbakır, Antalya ve Erzurum şubelerini de açarak 26 şubeyle kapatmayı amaçlıyor...

Birevim’den yıl sonuna kadar 10 yeni şube!

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim, yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor.

Birevim 7 yeni şube açacak!

Faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle herkesin ev sahibi olabilmesi için yenilikçi çözümler sunan Birevim 7 yeni şube açacak.

Birevim yıl sonuna kadar 10 yeni şubeye ulaşacak!

Faizsiz, peşiantsız ödeme seçenekleri ile herkesi ev sahibi yapmayı amaçlayan Birevim yıl sonuna kadar 10 yeni şubeye ulaşacak.

Birevim 3 yeni şube açmaya hazırlanıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle Türkiye’nin farklı noktalarındaki takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Konya, Kayseri ve Gaziantep’te şube açmak için kolları sıvayan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerliyor.

Birevim, Gaziosmanpaşa’ya şube açıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle İstanbul’u çevrelemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Avcılar’da yeni şubesini açan Birevim, bu kez Gaziosmanpaşa’ya şube açarak, İstanbul’da 9, toplamda ise 13 şubesiyle müşterilerine hizmet veriyor.

Birevim'den müşterilerine sıfır peşinatla ev sahibi olma şansı!

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca insanın ihtiyaçlarına kulak veren Birevim, yeni yılda da müşterilerine sıfır peşinatla ev sahibi olma şansı veriyor.

Birevim’den İstanbul’a üç yeni şube!

Milyonlarca insanın ev sahibi olması için çalışmalar yürüten Birevim, yeni şubeleriyle İstanbul’u çevreliyor. Gaziosmanpaşa, Avcılar ve Ümraniye noktalarını da bünyesine katan Birevim, İstanbul’da 8 toplamda ise 12 şubesiyle hizmet veriyor.

Birevim’den İzmir’e yeni şube!

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca insanın ihtiyaçlarına kulak veren Birevim, yurt içindeki ağını her geçen gün genişletiyor. İzmir Konak’ta 400 m² lik bir alana açılan yeni şubesiyle müşterilerinin ev sahibi olması için çalışmalar yürütüyor.

Birevim’den Ankara’ya yeni şube!

Ankaralıların da faizsiz ev sahibi olmaları için yola çıktıklarını belirten Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yılsonuna kadar 6 yeni şube daha açarak yurtiçinde şubeleşmeye hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Birevim 2017 yılının sonuna kadar 33 şube açacak!

Eminevim'den ayrılıp kendi şirketini kuran Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, orta ve alt gelir grubunda bulunan insanların ihtiyaçlarına çözüm üretebilmek amacıyla kurulan bir şirket olduklarını söylüyor.

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Veysel Mert'ten BDDK ve Birevim davasına ilişkin açıklama!

Birevim ortaklarından Veysel Mert, emlakkulisi.com'a özel BDDK ve Birevim aleyhindeki davaya ilişkin değerlendiremelerde bulundu.

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

Birevim Kasım ayı kampanyası başladı!

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim'in Kasım ayı kampanyası başladı...

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

Birevim’den 6 ayda 1 milyar liranın üzerinde teslimat!

Tasarruf finansmanı sektörü firmaları arasında yer alan Birevim, yaptığı resmi açıklamada, 2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirdiğini duyurdu.

Birevim’in intibak planı onaylandı!

Birevim’in intibak planı, 2 Temmuz 2021 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından onaylandı.

Birevim En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü'nü aldı!

Başarıyla dikkat çeken Birevim, En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü ve Gold Award ödülü aldı...

Birevim, Çözüm Tasarruf’u satın aldı!

Tasarruf finansının mimarı Birevim, bünyesine kattığı Çözüm Tasarruf’la sektörü büyütmeyi sürdürüyor.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim şubeleri Haberi

Birevim şubeleri

Tüm sektörlerde yüksek müşteri memnuniyeti, teşekkür oranları ve firmaların sorun çözme yaklaşımla ilgili değerlendirmelerde yapan Şikayetvar.com, özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yön veren Birevim ödül sahibi oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Birevim'den yapılan açıklamaya göre, ev alımı konusunda ön plana çıkarak hızla büyüme sağlayan faizsiz çözümler yurt dışı ve yurt içi platformlarda dikkatleri üzerine çekerek, ödül kazanıyor.

Büyüyen faizsiz finans sektöründe kendine özgü 4T teminat metoduyla müşteri hakkını koruyan Birevim, başvuru yapılmadan verilen Şikayetvar.com ödülüne layık görülerek, başarısını ve üstün müşteri memnuniyet anlayışını bir kez daha kanıtlım sağladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Birevim’in tüm firmalar arasında ve sadece 2018’in değil tüm zamanların en yüksek müşteri memnuniyeti ve teşekkür oranına sahip firması olduğunu söyledi.

Çiftçi, "Müşterilerimiz...