26 / 04 / 2024

Birevim'den yeni kampanya!

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.



Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu. Reklam filminde “Sizin gelecek için araç ya da konut planınız varsa bizim de size uygun tasarruf planımız var” diyen Birevim, konut , araç ve iş yeri  sahibi olmak isteyenlere “birlikte mümkün” mottosuyla kişiye özel tasarruf planı oluşturuyor.

Birevim den yeni kampanya!

Yeni reklam filmlerinde Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan  ve Cahit Berkay’ın bestelediği Çiçek Abbas’ın müziğini FFW aranjmanıyla izleyicilerle bir araya getiren Birevim, tasarruflarıyla hayallerindeki konut ve araç sahip olmak isteyen vatandaşlara çalışma bedelinde hoş geldin fırsatıyla sesleniyor.

Birevim'in yeni reklam filminde tasarruf anlayışının yeni bir bakış açısıyla geleceğe taşındığı, araç ve konut sahibi olmak isteyen iki çifte yer veriliyor. Birevim'in yeni kampanyasının anlatıldığı reklam filminde hayallerine kavuşmak isteyen çiftlere Birevim’in çalışma bedelinde sunduğu hoş geldin fırsatı ve kişiye özel hazırladığı tasarruf planlarına yer veriliyor.


Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!


Geri Dön