19 / 04 / 2024

Biri 7 bin TL veriyor biri 8 bin TL veriyor! İş Bankası da emekli promosyon miktarını açıkladı

Biri 7 bin TL veriyor biri 8 bin TL veriyor! İş Bankası da emekli promosyon miktarını açıkladı

Bankaların emekli promosyonlarıyla ilgili yarış devam ediyor. 7 bin TL ve 8 bin TL verenlerin ardından İş Bankası'nın emekli promosyon tutarı da açıklandı.



BANKA TARAFINDAN BİR DUYURU YAPILDI 

Bu kampanya hakkında yapılan duyuruda ise “T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 27 Haziran – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 5.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.” ifadelerine yer verildi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön