20 / 04 / 2024

Biri 8 bin TL biri 9 bin TL veriyor! TEB de emekli promosyon miktarını açıkladı

Biri 8 bin TL biri 9 bin TL veriyor! TEB de emekli promosyon miktarını açıkladı

Bankalar tarafından emeklilere promosyon olarak toplamda 9 bin TL'ye kadar para veriliyor. Emeklilere yönelik promosyon miktarını son açıklayan banka ise Türkiye Ekonomi Banka'sı oldu.



TEB tarafından emeklilerin tamamını ilgilendiren çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda emeklilere 5.500 TL ve artı olarak 500 TL verileceği bildirildi. Emekliler toplamda 6.000 TL para alabilecek. Emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 5.500 TL para verilecek. Ayrıca emekli yakınını davet eden emeklilere her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül verileceği ifade edildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön