19 / 03 / 2024

Biri 8 bin TL veriyor biri 9 bin TL! Akbank emekli promosyon miktarını açıkladı

Biri 8 bin TL veriyor biri 9 bin TL! Akbank emekli promosyon miktarını açıkladı

Bankaların emekli promosyonlarıyla ilgili verdiği yarış kızıştı. İş Bankası, Garanti, Yapı Kredi ve ING'den sonra Akbank da emekli promosyonlarıyla ilgili miktarını açıkladı. Gelin bu miktara beraber bakalım.



Bankalar emekli promosyonlarını alabilmek için gözünü kararttı. Neredeyse her gün bir banka tarafından emekli promosyonlarıyla ilgili açıklama yapılıyor. Daha önce ING, Yapı Kredi ve İş Bankası, farklı tutarlarda promosyon miktarı açıklamıştı. Önce gelin bu bankalar tarafından açıklanan promosyon miktarlarına bakalım, daha sonra ise Akbank tarafından açıklanan promosyon miktarına göz atalım. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön