29 / 03 / 2024

Biri 8 bin TL veriyor biri 9 bin TL! Akbank emekli promosyon miktarını açıkladı

Biri 8 bin TL veriyor biri 9 bin TL! Akbank emekli promosyon miktarını açıkladı

Bankaların emekli promosyonlarıyla ilgili verdiği yarış kızıştı. İş Bankası, Garanti, Yapı Kredi ve ING'den sonra Akbank da emekli promosyonlarıyla ilgili miktarını açıkladı. Gelin bu miktara beraber bakalım.



YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU

3 yıllık taahhütle, aylığı 1 bin 499 TL’ye kadar olanlar için 4 bin 850 TL, bin 500 TL-2 bin 499 TL arasına 6 bin TL, 2 bin 500 TL’nin üzeri için 7 bin 250 TL promosyon ödeniyor. 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda 100 TL ek nakit ödül alabiliyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön