25 / 04 / 2024

Birikimevim'den tamamlayıcı sağlık sigortası hediyesi!

Birikimevim'den tamamlayıcı sağlık sigortası hediyesi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunmaya devam eden Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı önemli iş birliğiyle Birikimevim’e referans olan müşterilerine koronavirüsü de kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası hediye ediyor.



Faizsiz finansman sistemiyle bugüne kadar binlerce kişiyi hayallerindeki konut ve araca kavuşturan Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı büyük iş birliğiyle Birikimevim’i öneren müşterilerine tamamlayıcı sağlık sigortası armağan ediyor. Birikimevim’in “Sağlık her şeyden değerlidir” anlayışıyla hayata geçirdiği bu özel ve önemli iş birliğiyle tüketiciler, koronavirüs dahil tüm salgın hastalıkları da kapsayan Birikimevim Sağlığım Tamam sigortasına sahip oluyor. 

Birikimevim den tamamlayıcı sağlık sigortası hediyesi!

Birikimevim’in AXA Sigorta iş birliğiyle armağan ettiği Birikimevim Sağlığım Tamam sigortası ile anlaşmalı özel hastaneler, doktor muayeneleri, laboratuar görüntüleme, fizik tedavi gibi sağlık hizmetlerinden sadece devlete ödenen katılım payı ödenerek, ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Koronavirüs ve gelecekte yaşanabilecek tüm salgın hastalıkların poliçe güvencesine alındığı Birikimevim Sağlığım Tamam sigortasının, yatarak tedavilerde herhangi bir limiti de yok. Ayrıca evde bakım giderleri, suni uzuv giderleri, yardımcı tıbbi malzeme giderleri de yıllık limit teminat ve iştirak oranı kapsamında karşılanıyor.

 

Depreme dayanıklı ve sıfır evlere talep arttı!


Geri Dön