20 / 04 / 2024

Birikimevim AXA Sigorta

Birikimevim AXA Sigorta

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunmaya devam eden Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı önemli iş birliğiyle Birikimevim’e referans olan müşterilerine koronavirüsü de kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası hediye ediyor.

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

2023 yılının başında Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın alma sürecini başlatan Axa Sigorta, gerekli yasal onayların alındığını ve hisse devir işleminin tamamlandığını duyurdu.

Birikimevim'den tamamlayıcı sağlık sigortası hediyesi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunmaya devam eden Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı önemli iş birliğiyle Birikimevim’e referans olan müşterilerine koronavirüsü de kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası hediye ediyor.

AXA Sigorta, sigortalılarının konut primlerini yıllık poliçe tutarından düşüyor!

AXA Sigorta, koronavirüs sebebiyle yaşanılan bu zorlu dönemde sigortalılarına destek olmak için kasko ve konut poliçelerinin yıllık primlerinde bir aya karşılık gelen tutarını indirim olarak poliçelerine yansıtıyor. 

Sigorta sektörü ilk altı ayda yüzde 19 artış gösterdi!

Yılın ilk 6 ayında sigorta sektöründe 33.2 milyar liralık prim üretildi. Axa Sigorta Üst Yöneticisi Yavuz Ölken sigorta pazarındaki güncel gelişmeleri değerlendirdi.

AXA SİGORTA konut portföyünü yeniledi!

Evim Sigortası'nın teminatlarını müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına göre güncelleyen AXA Sigorta, yeni ürünü Lüks Evim Sigortası’nı da kullanıma sundu...

AXA Sigorta, Türkiye'de yatırıma devam edecek!

AXA Sigorta, Marmara Bölge Müdürlüğü’nün yeni ofisi açıldı. Yeni ofisin açılış törenine katılan AXA Sigorta CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Guillaume Lejeune, Türkiye'de yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

Doğuş GYO yönetimi, yönetici sorumluluk sigorta poliçesine alındı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyeleri, görevleri esnasındaki kusurları ile şirkette sebep olacakları zarara karşılık, 25 milyon dolar teminatla "Yönetici Sorumluluk Sigorta Poliçesi" kapsamına alındı.

Konut kredisi kullanırken sigorta yaptırmak zorunda değilsiniz!

Bankaların kredi başvurusu yapan tüketicilerin önüne koydukları sigorta yapma zorunluluğunun hukuka aykırı bir işlem olduğu ortaya çıktı. Avukat Cevat Kazma, “Hayat sigortası, konut sigortası gibi isimler altında tahsil edilen bedelin yasal dayanağı yoktu

Sompo Japan Sigorta'dan Artı Konut Sigortası!

SOMPO Japan Sigorta, sektörün en kapsamlı ürünlerinden biri olan Artı Konut Sigortası'nı müşterileriyle buluşturuyor. Artı Konut Sigortası'yla eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynalar sigortalanıyor.

Maden işçisine sigorta müjdesi!

Maden kazalarıyla sarsılan Türkiye'de, işçiler özel sigorta ile güvencelendirmeye çalışılacak. Özel sigortacılık şirketleri madenlerde risk denetimi yapacak, bütün işçilere kaza sigortası zorunlu olacak.

Genereli Sigorta'dan Konut Hasar Araştırması!

Generali Sigorta Araştırma Merkezi’nin yaptığı Konut Hasar Araştırması, Türkiye’de yaklaşık 19 milyon konuttan sadece 3 milyonunun sigortalandığını gösteriyor...

Zorunlu deprem sigorta primi nasıl hesaplanır?

Ülkemizde 1999 depremi sonrasında gündeme gelen zorunlu deprem sigortası Kat Mülkiyeti Kanunu'nda belirtilen usul ve esaslara göre düzenleniyor. Peki, zorunlu deprem sigorta primi nasıl hesaplanır?

Axa İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Axa İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Turan Arslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kanyon'da kuruldu.

Birikimevim AXA Sigorta Haberi

Birikimevim AXA Sigorta

Faizsiz finansman sistemiyle bugüne kadar binlerce kişiyi hayallerindeki konut ve araca kavuşturan Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı büyük iş birliğiyle Birikimevim’i öneren müşterilerine tamamlayıcı sağlık sigortası armağan ediyor. Birikimevim’in “Sağlık her şeyden değerlidir” anlayışıyla hayata geçirdiği bu özel ve önemli iş birliğiyle tüketiciler, koronavirüs dahil tüm salgın hastalıkları da kapsayan Birikimevim Sağlığım Tamam sigortasına sahip oluyor. 

Birikimevim’in AXA Sigorta iş birliğiyle armağan ettiği Birikimevim Sağlığım Tamam sigortası ile anlaşmalı özel hastaneler, doktor muayeneleri, laboratuar görüntüleme, fizik tedavi gibi sağlık hizmetlerinden sadece devlete ödenen katılım payı ödenerek, ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Koronavirüs ve gelecekte yaşanabilecek tüm salgın hastalıkların poliçe güvencesine alındığı Birikimevim Sağlığım Tamam sigortasının, yatarak tedavilerde herhangi bir limiti de yok. Ayrıca evde bakım giderleri, suni uzuv giderleri, yardımcı tıbbi...