26 / 04 / 2024

Bitcoin 2022'de rekora ulaşacak!

Bitcoin 2022'de rekora ulaşacak!

Bir İsviçre bankasının patronu firmanın analizlerini dikkate alarak Bitcoin'in fiyatının 2022 yılında yeni rekor seviyelere ulaşacağını belirtti. 



Infrastructure Capital Advisors Portföy Yöneticisi Jay Hatfield, Bitcoin ile ilgili açıklamasında şunları kaydetmişti:

Bitcoin 2022 de rekora ulaşacak!

"“Fed’den gelen likiditedeki azalma, hem öz sermaye risk priminin hem de faiz oranlarının yükselmesine neden olacak ve bu da, para kaybettiren teknoloji hisse senetlerine ve özellikle kripto para birimlerine yapılan momentum odaklı yatırımlar da dahil olmak üzere piyasadaki en riskli varlıkları orantısız bir şekilde etkilemeye devam edecek”

Memur ve emekliye ek zam 15 Ocak maaşına yetişmeyecek!

Dolar Mart’ta 9.5 TL’ye mi düşecek?

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Kripto paralarda TL ile yapılan işlemler dolar ve Euro’yu geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön