19 / 04 / 2024

Bitcoin 50 bin dolara yaklaştı!

Bitcoin 50 bin dolara yaklaştı!

Kripto paralar yeniden yükselişe geçti. Bitcoin 50 bin dolara yaklaşırken  Ethereum da hızlı yükselişe geçti. 



Ethereum'da oluşan bug sorununun çözülmesiyle beraber hafta sonundan itibaren borsada hareketlenme yeniden başladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; dolar endeksindeki gerileme kripto paraları destekledi ve yükseliş meydana geldi. 

Bitcoin 49 bin 858 dolar seviyesine kadar çıktı ve 50 bin dolar psikolojik sınırında yer aldı. Bitcoin saat 07:38 itibariyle 49 bin 463 dolar seviyesinde kaldı.

Bitcoin 50 bin dolara yaklaştı!

Ethereum primli işlem görüyor 

Bug sorununun ortadan kalkmasıyla Ethereum yükselişe geçti. Yukarı yönlü ivmelenme ile beraber 3840 doları gören Ethereum 16 Mayıs'tan bu yana en yüksek seviyesine geldi. Saat 07:38 itibariyle Ethereum 3757 dolar seviyesinde işlem görüyor. Cardano, Dogecoin de Ethereum gibi güçlü seyreden coinler arasında bulundu.

Kripto paralar için kritik ay başlıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön