20 / 04 / 2024

Bitcoin 50 bin dolara ulaşır mı?

Bitcoin 50 bin dolara ulaşır mı?

Son günlerde büyük çıkış yakalayan Bitcoin 48 bin dolara ulaştı.  Analistler Bitcoin için 50 bin dolar seviyesine çıkabileceğini dile getiriyor.



Kripto para piyasalarında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; 5 Ağustos'tan bu güne yükselen Bitcoin, Ethereum, Cardano soluklanma yaşamaya başladı.

2 trilyonu geçti

Kripto paraların toplam piyasa değeri Mayıs ayından bu güne ilk defa 2 trilyon dolar seviyesi geçmişti. Bunu fırsat bilen bazı yatırımcılar ise kâr satışında bulundu. Ağustos başından bu yana Ethereum yüzde 26, Bitcoin yüzde 166, Cardano yüzde 62 artış yaşamıştı. Ripple ise yüzde 70 prim yaptı.

Bitcoin 50 bin dolara ulaşır mı?

Düşüş başladı

Ethereum 24 saat öncesine göre yüzde 2,17 düşüşle 3195 dolar, Bitcoin yüzde 2,13 kayıpla 46428 dolar, XRP yüzde 5,79 düşüşle 1,21 dolar seviyesinden işlem görüyor. Cardano da su sabah 2,03 dolar seviyesi kadar geriledi.

50 bin dolara dikkat

Kripto para piyasası analistleri hızlı çıkışın ardından soluklanmanın beklenen bir gelişme olduğunu, Bitcoin için kritik 50 bin dolar seviyesine yaklaşmasının yatırımcıların temkinli hareket etmesine neden olduğunu dile getirdi.

Kripto para piyasasının toplam değeri 2 trilyon doları aştı!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön