28 / 03 / 2024

Bitcoin de düşüş sona mı erdi? Piyasalarda son durum ne

Bitcoin de düşüş sona mı erdi? Piyasalarda son durum ne

Mayıs ayında büyük deprem yaşayan kripto paralarda düşüş haziran ayına girilmesiyle durdu. Bitcoin 30 bin dolar seviyesinin hemen altına sabitledi. Yatırımcılar bu seviyenin üstüne çıkmaya çalışan kriptoda önümüzdeki günlerde neler olacağını ise kestiremiyor. 



Mayıs ayında Bitcoin, Ethereum, Tether gibi kripto para birimlerindeki düşüşlerle, piyasa büyük değer kaybederek 10 ayın en düşük seviyesine gerilemişti.

Bitcoin’in fiyatı yaklaşık yüzde 30 düştü. 30 bin doların altına düşerek, Kasım 2021’e kıyasla yarı yarıya değer kaybetti. Mayısın son günlerinde ise yüzde 4’ün üzerinde değer kazanan kripto paraların, 1,25 trilyon dolar hacme ulaşmasıyla düşüş eğiliminin durduğu görüldü.

Haziran ayında ise 30 bin doların hemen altında yatay bir seyir izleyen bitcoin cuma günü 30 bin doların üstünü görse de sonrasında tekrar 29 bin dolar seviyelerine geriledi. Ethereum ise bin 800 dolar seviyesinin altındaki seviyelerini sürdürdü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön