19 / 04 / 2024

Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? Kritik tahmin geldi...

Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? Kritik tahmin geldi...

BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes, Bitcoin'in teknoloji hisseleri ile korelasyonunun rekor seviyelere ulaştığını ve kripto para biriminin değerinin Haziran ayında 30 bin dolara kadar yükselebileceğini söyledi.



Hayes, aynı dinamiğin Ether'i 2 bin 500 dolara çekebileceğini belirtti. Hayes, Haziran ayına kadar her iki kripto para biriminde de çöküş olacağını belirtirken, genel olarak kriptolar için uzun bir pozisyonda olduğunu söyledi.

Fed'in önümüzdeki aylarda yapması beklenen bir dizi faiz artırımı kripto paralar ve teknoloji hisseleri üzerinde baskı kurarak geçtiğimiz hafta Nasdaq 100'ün yüzde 3,6 değer kaybetmesine ve Bitcoin'in Pazartesi günü kısa süreliğine 42 bin doların altına gerilemesine neden oldu. Goldman Sachs Başekonomisti Jan Hatzius Cuma günü Fed'in faiz oranlarını yüzde 4'ün üzerine çıkarabileceğini akardı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön