20 / 04 / 2024

bitcoin ne olur

bitcoin ne olur

Spot işlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto borsası olan OKX'in Finansal Piyasalar Direktörü Lennix Lai, kripto paralarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Bitcoin için korkutan açıklama: 2024 yılına kadar toparlanması imkansız! Kripto para yatırımcıları şokta!

Bitcoin ve kripto para piyasasındaki büyük kayıp yatırımcılarını şoka uğrattı. Bitcoin 21 bin doların altını test ederken uzmanlardan korkutan açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Fırtına değil, kasırga geliyor! ABD enflasyonu sonrasında dolar, bitcoin ve altın ne olacak? 

Altın ve doların geleceğini gören İslam Memiş bombayı patlattı. Dolar fiyatları hız kesmeden yükselişe geçerken altın fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor. Dolar, altın ve bitcoin için tüm gözler ABD enflasyon oranında. Peki dolar, altın ve bitcoin ne olacak? 

Bitcoin için tarih verildi! Nefesler kesildi, Bitcoin'in fiyatı belirleniyor!

Kripto para topluluğu  milyonların merakla beklediği bitcoin için tarihi açıkladı. 31 Mayıs 2022 tarihinde doğruluk payı yüzde 83 olan krito para topluluğu  bitcoin fiyatlarını belirleyecek...

Bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesinde! Bitcoin'de rüzgar tersine dönebilir; kayıplara hazır olun! 

Bitcoin piyasaların etkisi ile 6 haftanın en düşük seviyesine geriledi. Bu düşüşe paralel olarak da kriptO para piyasası da düşüş gösterdi.

Altın, dolar, sterlin, borsa, bitcoin, euro ve gümüş için kasırga etkisi! Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçecek...

Ünlü Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın, dolar, sterlin, bitcoin, borsa, euro ve gümüş için kasırga etkisi yatacak değerlendirmelerde bulundu. Gelen açıklamalar herkesi şok edebilir, piyasalarda neler olacak? Kemerleri bağlayın uçuşa geçecek...

Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? Kritik tahmin geldi...

BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes, Bitcoin'in teknoloji hisseleri ile korelasyonunun rekor seviyelere ulaştığını ve kripto para biriminin değerinin Haziran ayında 30 bin dolara kadar yükselebileceğini söyledi.

Kira kontratı süresi bitince ne olur?

Ev ve işyeri gibi taşınmaz malların kiralanmasında imzalanan kira kontratı birtakım hak ve sorumlulukları da kiracı ile mal sahibine yüklemiş oluyor. Peki, kanunen kira kontratı süresi bitince ne olur?

Kira gelir vergisini ödemezsem ne olur?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince mal sahiplerinden taşınmazını kiraya verenler tarafından kira gelir vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, kira geliri elde etmenize rağmen kira gelir vergisini ödemezsem ne olur, diyorsanız işte yanıtı..

Tapu harcı rayiç bedelin altında olursa ne olur?

Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların devir süreçlerinde alıcı ve satıcı tarafından harç ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, tapu harcı rayiç bedelin altında olursa ne olur?

Tapuda aile konutu şerhi yoksa ne olur?

Evli eşlerin birlikte yaşadıkları, evlilik ve aile hayatlarını sürdürdükleri, sürekli ikamet ettikleri konuta “aile konutu” deniyor. Aile konutu eşten izin alınmadan satılamıyor. Peki, tapuda aile konutu şerhi yoksa ne olur?

Vekalet verince ne olur?

Vekâlet sözleşmesi, vekilin vekâlet verenin bir işini görmeyi veya işlemini yapmayı üstlendiği sözleşme oluyor. Peki, vekalet verince ne olur? Vekalet verilen kişi neler yapabilir? Neler yapamaz?

Satış bedeli rayiç bedelin altında ise ne olur?

Taşınmaz devir ve iktisaplarında tapu harcı, emlak vergisi değerinden az olmamak üzere, beyan edilen devir ve iktisap bedeli üzerinden hesaplanıyor. Peki, satış bedeli rayiç bedelin altında ise ne olur?

İskan ruhsatı alınmazsa ne olur?

Ruhsatlı olarak inşa edilen yapının inşaat çalışmalarının bitmesi halinde iskan ruhsatı alınması gerekiyor. Peki, iskan ruhsatı alınmazsa ne olur?

Tapu harcı ödenmezse ne olur?

Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkullerin devir işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapudaki işlem için belli oranlarda tapu harcı ödeniyor. Peki, tapu harcı ödenmezse ne olur? İşte yanıtı..

Kiracı ile ev sahibi arasında kira kontratı olmazsa ne olur?

Gayrimenkul kiralama işlemlerinde, ev sahibi ile kiracı arasında yapılan anlaşmaya dair kira kontratı imzalanıyor. Peki, kiracı ile ev sahibi arasında kira kontratı olmazsa ne olur?

İşyeri çöp vergisi ödenmezse ne olur?

Belediyelerin çevre temizlik hizmetinden faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar adına ödenmesi gereken vergiye çöp vergisi deniyor. Peki, işyeri çöp vergisi ödenmezse ne olur?

Emlak alım satım vergisi eksik ödenirse ne olur?

Tapu dairesine belli oranlarda vergi ödemesi yapılıyor. Hem alıcı hem de satıcı tarafından ödenmesi gereken bu vergi için kimi zaman satış bedeli olduğundan daha az beyan edilebiliyor. Peki, emlak alım satım vergisi eksik ödenirse ne olur?

Yasal mirasçılar mirası reddederse ne olur?

Mirasçılar kalan mirası reddedebiliyor. Ölümü tarihinde mirasbırakanın ödemeden aczi açıkça belli veya resmen tespit edilmiş ise, miras reddedilmiş sayılıyor. Peki, yasal mirasçılar mirası reddederse ne olur?

İntifa hakkı sahibinin ölümü halinde ne olur?

Gayrimenkul sahibi başkası olsa da kullanım hakkının başkasında olması durumuna intifa hakkı deniyor. Peki, intifa hakkı sahibinin ölümü halinde ne olur?

bitcoin ne olur Haberi

bitcoin ne olur

Bir kripto para analisti, kripto para piyasası düşüş eğiliminie devam ederken, tek bir günde piyasa değerinden 70 milyar dolar kayıp yaşarken ve en değerli dijital varlık olan Bitcoin'in (BTC) düşüşü sebebiyle zincirleme reaksiyon olasılığıyla ilgili uyarılarda bulundu. 

Spot işlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto borsası olan OKX'in Finansal Piyasalar Direktörü Lennix Lai, kripto endüstrisinin 2008 yılında finans piyasasının yaşadığına çok benzer bir "domino etkisi"nde olabileceğinin altını çizdi. 

İşte kripto para yatırımcılarını merak ettiren o açıklama...

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; Lennix Lai konuyla ilgili açıklamasında “Kripto firmaları arasında gördüğümüz domino etkisi, Wall Street firmaları arasındaki 2008 mali çöküşüne benziyor” ifadelerini kullandı.

Rapora göre, Terra ( LUNA ) ekosistemi, kredi şirketi Celsius (CEL) ve diğerleri de dahil olacak şekilde, Bitcoin...