25 / 04 / 2024

Bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesinde! Bitcoin'de rüzgar tersine dönebilir; kayıplara hazır olun! 

Bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesinde! Bitcoin'de rüzgar tersine dönebilir; kayıplara hazır olun! 

Bitcoin piyasaların etkisi ile 6 haftanın en düşük seviyesine geriledi. Bu düşüşe paralel olarak da kriptO para piyasası da düşüş gösterdi.



ABD Merkez Bankası'nın ( FED) politikarlından dolayı yatırımcılar riskli varlıklardan kaçınmaya başladı. Bunlardan biri de bitcoin oldu. Yatırımcılar bitcoini de riskli olarak görüyor.

Fed'in perşembe günü yapmış olduğu 50 bazpuan faiz açıklamasından sonra son zamanlarda kazandıran bitcoinde rüzgar tam tersine dönebilir, kayıplar aratabilir.

 Bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesinde! Bitcoin de rüzgar tersine dönebilir; kayıplara hazır olun! 

Doların değerinin artması, para boluğunun çoğalması ve Rusya Ukrayna Savaşı ile birlikte ortaya çıkan jeopolitik tehlikeler kriptpo paraların değerini azaltıyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön