25 / 04 / 2024

Elinde dolar olanlar dikkat! Dolar düşecek mi, yükselecek mi?

Elinde dolar olanlar dikkat! Dolar düşecek mi, yükselecek mi?

Dolar kuru için bu hafta çok kritik. Herkesin merak ettiği doların yönü resmen belli olacak. Dolar ne kadar olacak? Dolar düşecek mi yükselecek mi? sorularını merak edenler bu haber sizi ilgilendiriyor...



Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru son bir ay içerisinde en büyük yükselişlere imza atarken yatırımcılar bundan sonraki süreçte doların ne kadar olacağını yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön