29 / 03 / 2024

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Elinde dolar olanlar dikkat! Herkes bunu merak ediyor! İşte son dakika dolar yorum

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Elinde dolar olanlar dikkat! Herkes bunu merak ediyor! İşte son dakika dolar yorum

Döviz piyasasını yakından takip eden milyonlarca kişi ''dolar, yükselecek mi düşecek mi? Dolar ne olacak?'' sorularının cevapların merak ediyor. İşte elinde doları olanlar için son dakika dolar yorumu....



Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Dolar/TL dün 16,78 TL seviyesinde işlem gördü. Dolar kuru, ticari kredi düzenlemesinin ardından yeni haftaya düşüşle başladı. Döviz kurları haftanın ilk işlemlerde yüzde 4'ün üzerinde düşüş meydana geldi.

Peki dolar fiyatları ne olur? Dolar yükselecek mi düşecek mi? İşte son dakika dolar kuru ve dolar yorumu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön