26 / 04 / 2024

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Elinde dolar olanlar dikkat! Herkes bunu merak ediyor! İşte son dakika dolar yorum

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Elinde dolar olanlar dikkat! Herkes bunu merak ediyor! İşte son dakika dolar yorum

Döviz piyasasını yakından takip eden milyonlarca kişi ''dolar, yükselecek mi düşecek mi? Dolar ne olacak?'' sorularının cevapların merak ediyor. İşte elinde doları olanlar için son dakika dolar yorumu....



DOLAR/TL BUGÜN KAÇ TL 1 TEMMUZ 2022?

Yatırımcılar piyasalar açılır açılmaz sabahın erken saatlerinden itibaren dolar kurunu araştırıyor. Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar alış satış fiyatı kaç lira oldu? İşte son dakika dolar kuru 1 Temmuz 2022..

Dolar/TL 1 Temmuz 2022 sabahına yüzde 0,42 artışla başladı. Dolar/TL alış fiyatı 16,67 TL, satış fiyatı bugün 16,75 TL seviyesinde işlem görüyor.

Peki dolar ne olur? Dolar yükselir mi düşer mi? Dolar yükselecek mi, yoksa düşecek mi? İşte dolar yorum son dakika... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön