27 / 04 / 2024

Bitcoin Ethereum Solana ve diğer kripto paralardaki patlama şaşırttı! Piyasaya kim girdi?

Bitcoin Ethereum Solana ve diğer kripto paralardaki patlama şaşırttı! Piyasaya kim girdi?

Son günlerde kripto para piyasasında satış hızlanırken Bitcoin 18 bin doların altına demir atmıştı. Bitcoin, düştüğü yerden kalkmasını bildi ve yeniden ibresini yukarı çevirdi. Peki Bitcoin’in fiyatını kimler yükseltiyor. Kripto para piyasasına giren sıcak paranın kaynağı ne?



İşte emlakkulisi.com farkıyla kripto para piyasalarında yaşanan son gelişmeler…

Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri sadece dün yaklaşık yüzde 0,17 düşerek 836 milyar doların altına gerilemişti.

FED’in faiz artırım kararı kripto para piyasalarını da vurdu kripto para şirketleri çalışanlarını işten çıkarmaya başladı.

Bitcoin, 2 yıl aradan sonra ilk kez 18 bin doların altına gerilemişti.

Bitcoin sert düşüşün ardından biraz toparlanarak 19 bin doların üzerine yükseldi.

Bitcoin'in son 7 gündeki değer kaybı yüzde 31’e yaklaştı. 21 Mayıs 2022’de Bitcoin’in piyasa değeri 558,6 milyar dolar olurken, 19 Haziran itibarıyla 400 milyar doların altına geriledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön