26 / 04 / 2024

Bitcoin için o isimden flaş açıklama!

Bitcoin için o isimden flaş açıklama!

Milyarder Paul Tudor Jones, Bitcoin'in 'bir gün' çok daha yüksek bir değere sahip olacağını söyledi!



Amerikalı milyarder ve hedge fon yöneticisi Paul Tudor Jones, kripto alanındaki mevcut piyasa oynaklığına rağmen Bitcoin ( BTC ) gibi kripto para birimlerinin gelecekte çok daha yüksek bir değere sahip olacağının altını çizdi.

Milyarder isim: Bitcoin 'bir gün çok daha yüksek bir değere sahip olacak'

Teknoloji Oku'da yer alan habere göre; 10 Ekim'de CNBC'den Squawk Box'a konuşan Paul Tudor Jones, enflasyonun kontrol altına alınmaması hâlinde önemli sonuçları olacağının da altını çizdi “mali kısıntıya gitmemiz gerekecek.” dedi.

Bay Jones, hala Bitcoin'i elinde tuttuğunu ve "her zaman küçük bir tahsisi olduğunu" ortaya koyduğunu ve çok fazla paranın olduğu bir zamanda kripto gibi bir şeyin, özellikle Bitcoin ve Ethereum ( ETH ), bir noktada değere sahip olacağını duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön