24 / 04 / 2024

Alex Kruger'dan Bitcoin için kritik açıklama!

Alex Kruger'dan Bitcoin için kritik açıklama!

Bitcoin'nin son durumu tüm dünya tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomi bilimcisi Alex Kruger sosyal medya hesabı Twitter'dan Bitcoin için önemli açıklamalarda bulunarak kritik tarih verdi. Alex Kruger'ın o paylaşımları haberimizde...



Kripto para piyasasına dair Alex Kruger önemli açıklamalarda bulundu. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; kripto para girişimcisi ve dünyaca ünlü ekonomi bilimcisi Alex Kruger, Bitcoin için dikkat çeken açıklamlar yaptı. 

Alex Kruger, sosyal medya hasabı Twitter'dan yaptığı paylaşım ile kripto para birimlerinin 2022 senesinin ilk aylarında tekrardan hareketlenerek canlılık kazanacağı tahmininde bulundu.

Alex Kruger dan Bitcoin için kritik açıklama!

Kruger 2022 yılının ilk haftası için şu verileri paylaştı:

"Bitcoin fiyatı, ilk haftalarda artıyor: 2021 artı yüzde 36; 2020 artı yüzde 13; 2019 artı yüzde 7; 2018 artı yüzde 18. Noel Baba'yı ayılar öldürdü, ama Bilge Adamları duydun mu?"

"Hala, fon girişlerinin yönlendirdiği ocak ayı başlarında güçlü bir kripto "yukarı" piyasası bekliyoruz. Ardından, bir sonraki şişirme baskısı çok sıcak gelirse (12 Ocak 2022) bir sonraki FOMC'den (26 Ocak 2022) önce risk alın."

"Artı yüzde 30 veya artı yüzde 50. Hem boğalar hem de ayılar hayal kırıklığına uğrayacak."


2022 ilk çeyreği kripto paralarda dönüm noktası olacak!

Türkiye'de bitcoin ve altcoin yasasında şok gelişme: Yasa sızdırıldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön