25 / 04 / 2024

Bitcoin, kritik 50 bin dolar seviyesini geçti!

Bitcoin, kritik 50 bin dolar seviyesini geçti!

Kripto para piyasasında pozitif hava sürüyor. Bitcoin kritik seviye olan 50 bin doları geçerken, Ethereum da 3 bin 400 doların üzerine ulaştı.



Kripto para piyasasındaki umutsuz hava Fed Başkanı Powell'ın geçen haftaki açıklamalarından sonra tersine dönerken, amiral gemi Bitcoin kritik 50 bin dolar seviyesini geçti.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bitcoin, bugün yüzde 5'ün üzerinde artışla 50 bin 200 dolara kadar çıktı. Ethereum ise 3 bin 400 dolar seviyesini aştı. Diğer taraftan Bitcoin'in piyasa hakimiyetindeki yükselişi de sürdü. Bitcoin'in piyasa hakimiyeti yüzde 43'ü geçti. 

Bitcoin, kritik 50 bin dolar seviyesini geçti!

Çin'den gelen yasak kararının ardından Bitcoin 39 bin dolar seviyesine kadar gerilemişti. Geçtiğimiz hafta Powell'ın kripto paraları yasaklamayı düşünmediklerini açıklamasından sonra Bitcoin, yeniden yukarı yönlü hareket etti. 

Bitcoin, kritik 50 bin dolar seviyesini geçti!

Bitcoin, Temmuz'un sonunda başlayan rallisini Eylül'ün başına kadar sürdürmüş ve 53 bin dolara kadar çıkmıştı. Ethereum da 4 bin doları geçmiş sonrasında ise 2 bin 500 dolar seviyesine gerilemişti.

Shiba Coin'de büyük yükseliş!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön