28 / 03 / 2024

Bitcoin ne kadar? 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Bitcoin ne kadar? 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Bitcoin fiyatı açıklanan FED faiz kararı sonrası araştırılmaya başlandı. Kripto paraların fiyatlarında yaşanan değişiklikler vatandaşlar tarafından takip ediliyor. İşte 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?



FED faiz kararı açıklandı. Uzun bir süredir beklenen FED faiz kararı açıklandı. ABD Merkez Bankası FED faizini 75 baz puan artışla yüzde 1,50-1,75 aralığına yükseltti. Bu durum kripto paralara nasıl etki etti? Yatırımcılar bitcoin, ethereum, ripple ne kadar oldu? şeklindeki araştırmalarını hızlandırdı. İşte 15 Haziran kripto paralarının son durumu…

15 HAZİRAN BİTCOİN NE KADAR?

Haftanın üçüncü günü yani 15 Haziran Çarşamba akşamı saat 21:00’da FED faiz toplantısı başladı. Toplantı sonrası açıklamalara göre, 75 baz puan faiz artırması kararı alındı. Bu karar sonrası dolar, altın ve kripto paralar dahil olmak üzere pek çok sektör nasibini aldı. Kripto paralarda bir süredir yaşanan düşüş herkesin kafasında soru işaretleri bıraktı.

Bitcoin ne kadar? 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön